Geçerli Server Sorunları!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Hastasıyızzz_DeDe tarafından 26 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. s.a hayırlı sabahlar dünde yazmıştım beylerbeyı cvp vermıştı ama detaylı bılgı veremedı tekrardan yazım dedım haftaya oyuna bı sistem eklenıyormuş batınca karşina harıta seçeneklerı çıkıp istedığın harıtaya seçınce oraya atıyormuş bence saçma bı uygulama öyle bışey olursa savaşlarda nasıl bp kascaz ve işinlanma itemı ne işe yarıyacak işinlanmanın bı işlevı kalmaz işinlanma kaldırılcakmı bızde olan işinlanmalar ne olacak bigpatron cvp verırse sevınırım tşkler..

2. Bence battığımızda istediğimiz bi haritayı seçmiyeceğiz, battığımız haritanın yan haritalarını seçme gibi bi şansımız olur büyük ihtimal. Yoksa dediğin gibi çok saçma sen git 2 de bat 20 de devam et saçma olur :D

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
  3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

alınan bilgi forumda açıklanan kadardır. açıklama gelince size gerekli bilgi verilir.

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
  4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Tam detaylı bir bilgi henüz bizdede yok ancak anladığım kadarı ile farklı harita derken sadece sizin olacağınız bir harita olacak misal 12/2 de battığınızda 4/3 te çıkmayacak geminiz. Tabiki bu benim anladığım sistemden, sabırlı okup detaylı bilgi geldiğinde gereken açıklamalar yapılacak ozaman sistemin asıl amacını doğru şekilde hep beraber öğreneceğiz.

Beylerbeyi ve Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.