geç verılen bokor ödülerı ve telafisi.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Hastasıyızzz_DeDe tarafından 6 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a hayırlı sabahlar sayın bigpatron bokor bugün öğleden sonra yapılan yama çalışmasından sonra ödüller verılcekmış pekı ödüllerın 1 hafta geç verılmesı amacıyla bı telafisi olcakmı.

2. ooo izin günüm bitiyor ondan sonra bokordan kraliyet nimeti gelecek ne işe yarayacakki telafisi mutlaka olmalı

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
  3. katılıyorum bir telafisi olmalı

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
  4. Boşa uğraşmayın böle bişi olmaz

5. Bencede Bi Telefi Hediyesi Verilmeli.

6. ben bunun hakkında konu açmıştım ama ilgi görmedi.Bence en az 100.000-150.000 gülle veya 5-6 tane vudu topu verilmeli

7. Bi kol saati fena olmaz :D [amman ha yanlış anlamayın]

8. Kesinlikle katılıyorum bir hafta oldu kazananlar hala açıklanmadı madem geç verilecekti bokor atma süresi daha uzun olabilirdi ay başında maaş alan oyuncular var daha fazla bokor atabilirlerdi ve bunun kesinlikle telafi hediyesi olmalı 3 aydır bokordan hediye kazananlar geç açıklanıyor saygılarımla...

9. Bokor bugün açıklansıda

10. 28 gün gelıyor kralıyet nimeti SEAFİGHT İLK ÖNCE IŞIK YAYANLARIN ÖDÜLLERİNİ DÜZELTSİNLER RESMEN DALGA GECTİLER !

11. user1212

user1212 User

açıklandımı bakor

12. 1 LANETLIYE 220 GULLE VERUIYOLAR 220 GULLEYİ 200 İNCİYE ALIYOZ IŞIK YAYANLARI ELİTLE KASIYOZ BİRDE O KADAR GHÜLLE GİDİYOR 4 IŞIK YAYANA 1 KRISTAL 185 İNCİ DEGERİ OLUYOR NASIL ADALETSE ?

13. Bunun bokorla ne ilgisi olabilir bu konu bokor için açılmış bir konu haklısın ama yeri yanlış.

14. ben buraya yazmak istiyorum ?

15. user1212

user1212 User

bakor açıklandımı ?

16. hayır acıklanmadı gece acıklanacak

17. Bence kesınlıkle bıseyler verılmelı arkadasın dedıgı gıbı 5 vudu topu fılan olabılır

18. user1212

user1212 User

tamam :)

19. 10 vodo topunu alıyon 60 lıraya :D yok 6 lıralık bokor at 5 vodo topu versınler oh :D

20. 37+3.5 40.5 tl eder :D ayrıca zamanında aıcklasalardı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.