Gantril

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by 80merkez, Nov 6, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 80merkez

80merkez User

nasıl bitiricez bu ini bi kolay yolu war mı

2. kaddarr

kaddarr User

yardımcı ile birlikte giricen solon sikkesi verip önce kırmızı gemiyi kurtarıcan gantril küçüldüğünde beyaz gemiyi kurtarıcan gantirile kabak güllesi sıkcaksın onun etrafında çıkan küçüklere vudu kıyameti güllesi sıkcan canın azalırsa agve triton bascan

3. 80merkez

80merkez User

yardımcı derken?

4. kaddarr

kaddarr User

girerken soruyor sana solon sikkesini seç girerken ordan sonra dediklerimi yap işte

5. Oyuna girerken solon sikkesini seçip yardımla giriniz. Gerisi arkadaşımızın anlattığı gibi.

6. ben 2 kere girdim bu ine 40 bin güllem gitti kabak ne yardımcı sordu bana nede başka bişey okadar akve ve tiriton bastım barutlu 8900 le kabak güllelen 140 bin vuruyom gene bitiremedim 100 lük vududa kullandım attıkca dohuruyo gantril midir neyse bence gelmiş geçmiş benim tarzımdaki gemilerin hemsine zarar üztü zara 3 vudu top vesayre şeyler için dünyanın güllesi gidiyo bence yazık benim düşüncem yönetim daha iyi görevler cıkartabilir milletin leveline göre ama nerde hep zengine göre cıkarıyo bizim gibilerde yapmaya çalışırken dünyanın malzemesini harcıyoz bence bu görevler daha makul olabilir yönetimin elinde nasıl istedihi gibi oyuna herhangi bişey ekledihi gibi levellere görede görev cıkartabilir saygılarımla yönetime ve yetkili mercihe

7. Sadece mini mapa girerken solon sikkesi kısmına tıklayacaksınız, solon sikkesini de dullahan vurarak elde ediyorsunuz, bu sayede ufak emblaları yardımcınız vuruyor ve hiç zorlanmıyorsunuz, 100 bin vursanız bile güle oynaya bitirirsiniz, daha nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum.

8. 8 dulluhan 20 nin üzerinde gargunya mıydı ne kestim sadece 3.4 bine yakın kabak özüm ve 420 küsür örümcek öz toplayıp tasarım aldım zabata 400lük örümcek özlü gemiyi bu oyunu azda olsa biliyom efendim 9 yıldır bu oyunu oynuyom tr1. 1 yıl tr2.2 yıl tr3 dede 6 yıl oynadım efendim ama iktafa böle bi etkinlik yaptım beyenmedim denedim başaramadım eski etkinlikler iyiydi ama bu ini 2 kere girmemle yapamadım ya benim becerikzizlihim 9 yılda bişey öhrenememişim yada gecekten bu etkinlik zor tşk ler

9. Muhtemelen yardımcı meselesinden birini yanlış yapıyorsunuz. Eventler sürekli değiştiği için kavramak zor oluyor.

10. olabilir bi yerde hata yapılıyo ama bi türlü çözüme ulaşamıyorum neyse bıraktım zaten görev yapmayı yapanlarada yapmaya çalışanlarada başarılar sizede iyi görevler efendim

11. Filonuzdan veya oyun içi arkadaşlarınız size sesli ve anlık olarak da yardımcı olabilir, az vuran gemiler için bile gerçekten karlı bir harita, pes etmeyin ve yazılanları tekrar gözden geçirip bitirmeye çalışın. İyi oyunlar :)

Thread Status:
Not open for further replies.