Gantril İnindeki sorun

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Дядqøη tarafından 5 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gantril inine yardımcı ile giriş yaptığımız zaman iki adet yardımcı var birtanesini kurtardığımız zaman diyerini kurtaramıyoruz yanındaki canavarlar tek vuruşta batmadığı için ikinci vuruşa geçerken canavar darbesini (canını) fullüyor bu hata ile ilgilenilmesini arz ederiz.

2. kırmızı gemiyi kurtar. korkuluğa git. korkuluğa sıkmaya başla, korkuluk çiçeğe dönüşünce git beyaz gemiyi kurtar. sonra sadece ortadaki sisteme sıkmaya devam et küçük sistemleri kırmızı gemi bitiriyor

3. Arkadaşımızın anlattığı gibi kolayca halledebilirsiniz. İkinci yardımcıyı kurtarmak için Gantril'in suya gömülmesini bekleyin.

4. yardımcısız nasıl yapılıyor biri onu da açıklasın eski videolar paylaşılıyor ama eski videoda emblalar gec atıyor 2 den fazlada atmıyor şimdiki etkinlikde ise embla kesmekden gemiye sıra gelmiyor embla sayısı 2 den 4 e çıkarsa hiç ugrasmayın imkansız cogalmasını önlemek ve 4 e çıkmasıda kısa sürüyor ayrıca havai fişekde yok siz bi emblayı 40 50 atarak bitirmeye çalışırken çokdan embla 4 e çıkıyor

5. peki ilk önce kırmızı gemiyi kurtardıktan sonra ve korkuluğa sıkmaya başladıktan sonra embralara hiç sıkmıyacakmıyız yoksa onlara da sıkacakmıyız?

6. Kırmızı gemi zaten emblaları öldürecektir, siz gantrile atış yapın.

7. çAğRı

çAğRı User

hata olup emblalar bıkaç kere çoğaldı. ve cıkmak zorunda kaldım. arada çok bekleyınce emblalayı ben kesıyorum. çoğalmasın diye

ARROW

8. Yardımcısız giriyorsanız embla gördüğünüz yerde yok etmeniz gerekli. Yok etmezseniz çoğalır.

9. solon sikkesi ile girin, eğer plato sikkesi kullanarak girerseniz biraz sıkıntılı ve yorucu olabiliyor

10. Cevap alındığına göre kapatıyorum konunuzu. İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.