Bug / Oyun hatasi GANTRİL İNİ YAPILAMIYOR!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~尺AYMOND~[C☆] tarafından 5 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BU KABAK ETKİNLİĞİNİN 2. YARISI BAŞLADI YENİ BİR MİNİ HARİTA EKLENDİ GANTRİL İNİ DİYE BU HARİTAYI YAPMAK İMKANSIZ ÇÜNKÜ EMBLA DENİLEN KÜÇÜK CANAVARLAR SÜREKLİ ÇIKIYOR BİRİ BİTMEDEN DİĞERİ ÇIKIYOR BEN KAÇ SENEDİR KABAK ETKİNLİĞİNİ OYNUYORUM NORMALDE EMBLALARI KESİP GANTRİLE DÖNÜYORDUK.BU ETKİNLİKTE EMBLALARI KESİP GANTRİLE SIKMAK İMKANSIZ EMBLALAR SÜREKLİ ÇIKTIĞI İÇİN VURUŞUMUZ AZALIYOR BUNUN OYUN HATASI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜMDEN YAZIYORUM ÇÜNKÜ ÇOĞU KİŞİ YAPAMIYOR ŞUAN BU HARİTAYI SORUNUMUZLA İLGİLENMENİZİ TEMENNİ EDİYORUZ.BU ARADA SOLON SİKKESİ VESAİRE YARDIMCILARIDA KULLANDIM VE GENEDE YETİŞİLMİYOR EMBLALARIN ÇIKIŞ HIZINA VE KESİLEMİYOR!

2. evet çok haklısın , ben geçen sene bu gantril inini bitirmeyi becerebiliyordum, o günden beri gemim çok güçlenmesine rağmen bu sefer 3,4 defa üstüste bitiremedim, büyük emeklerle kazandığım takriben 150bin incim boşa gitti. el insaf vel merhamet diyorum.

3. aynen berbat bi harita yardımcısız geçmek full olan bile çok uğraşması gerektiriyor bukadar uğraşa değecek ödülde yok zaten bitirilemiyorda yardımcılı ödüllerdede kısıtlama var iyi bir ödül alınmıyor hiç girmesek daha karlıyız bitirilemiyor çünki

4. Kelimenin tam anlamıyla sinsi bir tuzak kurulmuş. On binlerce inci ve gülle yaktı millet. Kimsenin üç vudu topunda gözü yok. Sonrasında ne çıkacak diye bitirmek istiyor. Seafight'ın oyun yapıcıları arasında son üç-dört yıldır, şeytanî zekası yüksek programcılar çoğaldı anlaşılan!!!

5. Bu etkinlikler programcılar için değil, oyuncular için. Solon sikkesi kullanarak girmeyi deneyin, kolay olduğunu göreceksiniz.

6. Askentli

Askentli User

5 para etmez etkınlıkler yapıyorlar yav attıgın gulleyı kurtarmaz oduller sacma sapan etkınlıkelr vermeyın parayı akrdesım ne kadar verırsenız o kadar zorlastırılar

7. 'Vudu Kıyameti Cephanesi' embla denilen yaratıklara fazla vuruyor daha doğrusu tek atıyor

8. Denildiği gibi vudu kıyameti emblalara tek atış imkanı sağlıyor, ve yardımcıyla girerseniz oyunu rahatlıkla yapabileceksiniz.

9. Bu gantrili kaç defaa batıracağız??

10. Darbe puanı atış yaptığınızda ekranınıza geliyor. Lütfen boş sorular sormayınız.

11. İnanamıyorum, başardım :) Gantrili mahvettim :) Yalnız, "Bu başarın idare eder." dediler. Bu başarın harikaydı demeleri için ne yapmam lazım???
    Arkadaşım, farketmemiş olamaz mıyız? Bir sorunun boş olduğuna sen mi karar vereceksin?? Üslubuna dikkat etmelisin!!!

12. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Programcıların şeytani zekası olduğunu farkediyorsun defalarca girdiğin haritanın darbesinimi farkedemedin! Asıl üsluba dikkat edecek sizsiniz burada fikirlerinizi söylemenize müsade ediyoruz ama siz haddinizi aşıyorsunuz. Bu seferlik forumdan uyarı amaçlı ceza veriyorum tekrarında uyarısız olması gerektiği şekilde hesabınıza işlem yaparım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.