ganimet keselerinin imparatoru gözükmüyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve **denizlerinfatihi** tarafından 8 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 15 kesenin bulundugu paket neden bende görünmüyo bu paketi daha önce hiç almadım tıkladıgımda çıkan şey: Ne yazık ki bu paketi gösteremiyoruz.
    Pakete zaten sahip olman veya bu paketin bulunduğun ülke için geçerli olmayışı bunun nedenleri arasında olabilir.

2. supporta bildirin düzelir sanırım

3. Selam,

Daha önce alındıysa aktif olmuyor paket. Daha önce almadıysanız supportla görüşün.

İyi Oyunlar.

4. atlas42

atlas42 User

Bende de anasayfadan pazarlığı gör deyince mücevher aletleri gözüküyor. İnci satın aldan girince yani diğer yerlerden bu mücevher aletleri paketi gözükmüyor.

5. Zaten her daim olmayan kampanyalara anasayfa üzerindeki reklamdan ulaşılıyor.
    -İmzanızı bir an önce işleme uğramadan değiştiriniz, bu şekilde ithamlarla bir yere varamazsınız, nitekim bot ban dalgası yeni geldi, binlerce paralı oyuncu banlandı.

6. atlas42

atlas42 User

Efendim malum ticaret, gelir gider, kær marjı felan. Binlerce ise en az 2 bin paralı oyuncu. Yukarıyı banlananların isimlerini yayımlamaya ikna edebilirseniz biz de tatmin oluruz. Derdim sistemle.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.