GANİMET KESELERİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve luluzen tarafından 6 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. luluzen

luluzen User

sayın admin ben biraz önce ana sayfadaki ganimet keseleri alışveriş bölümünden 2 sefer işlem yaptım ilk işlemde kralın ganimet kesesi lordun ganimet kesesi imparatorun ganimet kesesi olan 3'lü paketi aldım ve bunları açtıktan sonrada tekrardan ana sayfaya dönüp bu 3'lü paketten ve yanındada imparatorun ganimet kesesinden aldım ancak oyunda bunları açmak istediğimde sadece imparatorun ganimet kesesi hesabıma yüklenmiş bana yardımcı olursanız sevinirim aldığım son 3'lü paket hesabıma geçmedi

2. Bunun için anasayfanızın alt kısmından support butonuna basıp, ödeme sorununu seçip sıkıntınızı supporta bildirin. En kısa sürede çözüp, mail yoluyla cevaplayacaklardır. İyi oyunlar.

3. ●ђр●

●ђр● Guest

3lü paket tek alımlık siz bir alışveriş bitmeden tekrar almaya çalıştığınızdan size paketi vermemiş olabilir belki yerine inci de almışsınızdır. Yaptığınız işlemlerin detayı için support ile görüşün sizi payment supporta yönlendirebilirler.

4. luluzen

luluzen User

dediğiniz gibi tek alımlıksa sayfa yenilemeden devam etmiştim ve sistematik olarakta alım gerçekleşmemiştir cevap için tesekkürler :)

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Ne demek iyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.