Futbol tek. Sıralaması

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve «ωαявєαѕт»[»ışκ«] tarafından 11 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Puanları sildiler ilk 5 deydim çalışıyoruz deyip oyaladiniz ve etkinlik bitti ödüller dağıtıldı bize hava düştü ne olacak sıralamada boya takip kasanlarin puanları silinmedi gece GÜNDÜz kastik sonuç bu .

2. aynısı banada oldu 1 aydır kastık ettik didindik , gitti puanlarlar

3. size katılıyorum çalışan insanlar konusunda fakat katılmadığım tarafsa 24 saat online oynanan bir oyunda vardiyalı çalışma sistemi ve oyunculara oyuna müdahale edilebilme açısından gereklilik arz ediyorsa ona göre önlemleri seafight almalıydı. ve ya almalıdır. burda oyuncuyamı kusur bulalım. yoksa oyundan para kazanan seafight tan hizmet alamadığımızamı yanalım. ticaret tamam ama biraz da hizmet lütfen ya :((

MΛѴΣЯΛ bunu beğendi.
  4. Griş soru vardı hemen çözdüler biz ödüllerimizi alamıyoruz, 1 ay emek harcadım

5. sıralamada puanı silenenler için hiçbir çalışma yapılmıycakmı neden yayınlanmadı hiç birsey forumda ?

6. @Bigpatron bi ilgilenirseniz artık DİYORUM
    .!

7. *Merciless*

*Merciless* Guest

Bu soruna bigpatron tek degil tum supportlar mudahele edemez. Sikayet program iletilmistir.bilgi verilirse gereken aciklama yapilacaktir bu yuzden uzgunum forumu takipte kalmalisiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.