futbol güllesi ve patlayan gülle

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 3 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. futbol güllesi ve patlayan gülle arasındaki farklı darbe vuruşu sorunlu

75 hasarlı patlayan gülle ile 36551 sabit vuruş(cilalı tüfek max vuruş.) 45.341 kritik sabit vuruş vurmaktayım. gemi özelliklerine göre vurabildiğim en yüksek vuruş bu.
    Etkinlik zamanı 75 hasarlı futbol güllesiyle 80501 normal sabit vururken ,89291 kritik vurmaktayım neden öyle olduğunu öğrenmek istiyorum. eğer futbol güllesi etkinlik zamanı 2 katı vuruyorsa. neden oranlar doğru değil.
    80501 vuran futbol güllesi patlayan gülleye döndügümde yarısı olan 40251 yerine neden 36551 vuruyor? eğer doğru vuruşum 36551 ise neden futbol güllesi ile vurdugumda 2 katı olan 73102 vurmam gerekirken 80501 vuruyorum? sabit kritik patlayanlar 45.341 vururken neden futlbol güllesiyle 90682 vurmak yerine 89291 vurmaktayım? güllelerde cok hata olduğunu düşünüyorum. bigpoint in teknik bölümü oyundaki bütün güllelerin %100 çalışıp çalışmadığını kontrol etmelerini istiyorum

2. oyun baştan sona hatalarla doldu. galiba yetkililerde işin içinden çıkamıyor. top vuruşları, darbe puanları, taş hasarları, hız, hepsi allak bullak. ne zaman bir hata birdirsek hemen supporta yazın diyorlar ama bir sonuç çıkmıyor. yine aynı yine aynı. bendede vuruşlarla alakalı sorun vardı bir oyuncu benden önce davranıp sorununu yazmış onlarda supporta yönlendirmişler benimde aynı değişen bişey yok.

3. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

sorunu supporta bildiriniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.