futbol güllesi inci bıraktı?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 10 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. futbol güllesi şuan bende %5 vip indirimi ile 86 inci gözüküyor. 90 inci olduğunu hiç hatırlamıyorum. 60-70 arası bir inci miktarı alıyordu daha önceden. bir hatamı vardır? cünkü daha öncede karaborsada bazı itemler yüksek fiyatlandırılmıştır ertesi gün düzeltilmişti.

2. başlığı yanlış yazmışım kusura bakmayın

3. hep 90 inciydi diye hatırlıyorum bende 63 inci ve 9 saati kalmış bi etkinlik için inci harcamaya değer mi bilmiyorum birde futbol güllesi etkinlik bittikten sonra npclere 2 kat vurmaya devam edecek mi ??

4. etmiyecek sadece etkinlik süresince 2 kat hasar veriyor

5. Tragula

Tragula User

Yanılıyorsunuz pazar yerinde her zaman 90 inciydi ama geçen sefer karaborsaya çıktığında 1000 tanesi ya 500 ya da 400 inciydi.Duyuruda karaborsaya çıkacak yazmışlar ama pazar yerine çıkmış.Karaborsaya çıkınca ucuza çıkıyor.

6. karaborsada 800 inciydi 30 incilik fark için mi bütün bunlar

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sistem bu şekilde ayarlamışsa yapacak bir şey yoktur. duyurular bize merkezden gelir ne söylenilmesi istenirse onlar söylenir.
    yardımcı olanlara teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.