Futbol arenası gülle kasma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ξЯŤцĢ™(кgн) tarafından 20 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sayın Adminler ve Form yöneticileri.Bilindiği üzere oyunda futbol arenasında bi açık var etkinlik başladığından beri.Yan hesaplarla 3 kişi girip arena açık kaldığı sürece milyon milyon gülle yapılıp ruh ve inci kasılıyor. Bunların cezası olacak mı yoksa herkesin yaptığı yanına kar kalmaya devam edicek mi?Adaletli bi oyun düzeninden bahsediliyor sürekli ama 0 yaptırımla devam ediliyor.Bottur açıktır hiledir hurdadır her türlü şey almış başını gidiyor.Her hangi bir cezası olmadığı ortada.
    Bottan göstermelik 3 5 gemi kapatıldı.Altın hilesi,sandık hilesi, gülle hilesi,fiddler idi click idi herkes gemilerini fulledi.Ne zaman ciddi olarak bir yaptırım uygulanıcak bu oyunda artık.Ne zaman adil bir şekilde oyun oynanacak.
    Oyunun bağımlısı iken oyundan nefret eder oldum bu hileler yüzünden.Artık gerekli özeni gösterin Lütfen.
    Futbol arenası ile ilgili kesin bir bilgi verirseniz. Hakkımızla oyun oynamaya çalışıyoruz.Emeğimizle,Zamanımızı harcayarak,haklı olarak.
    Gelemiyorum arkadaş haksızlığa...
    Bu mesajı kesin bir dille ciddiye alın ve gerekli cezai yaptırım neyse yapılsın artık.

mehtermarşı bunu beğendi.
  2. FΞNӨMΞN

FΞNӨMΞN User

Diyene baksana en çok yapan sizsiniz zaten

3. ay sonunda süpriz var :)

4. adminlerden cevap vericek yokmu bu insanlar milyonlar gülle kasıp milyonlarca inci kasıyor

5. Bence buna merkez karar verir ki oda ceza falan gelmez sanmıyorum arkadaşlar çünkü program kullanılmıyor direk oyun açığı. Sözde harita dalga açığı yapanlar o hafta banlanıyordu, ben evleniyorum yakında botlar 2014 den beri banlanıyor her ay bir ban mevzusu falan da filan da içkiliydi bilmem ne.

6. mlolm

mlolm User

oyun açıklarını kullanmak ban sebebidir ki bunu geçtim giş kurallarının iki tane kuralını aleni olarak ihlal ediliyor
    1.oyun açığı kullanmak
    2.pushing yasağı yani multi oyunun kuralı 2 gemi girip 2.sini 1. gemi yararına kullanmak ban sebebidir