Full + Full Olmanın Yolları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve delizaza tarafından 28 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. delizaza

delizaza User

XanTier bunu beğendi.
  2. Ejderha53

Ejderha53 User

9 bin lira para harca
    65 yetenek 276 voodo topu %16 tasarım 14 6/6 full kale en kısa yolu bu

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

sabırla sistemleri vurmalısınız geminizi her zaman vuruş olarak güçlendirin en son savunmaya yönelin her zaman kazanırsınız.

arkadaşlardan yorumları olacak olan varsa konuyu açık bırakıyorum ve bekliyorum

4. xzcczx

xzcczx User

beylerbeyine katılıyorum etkinliklerde npclere ne kadar cok hasarılı vurursan o kadar kaar yaparsın öncelikle rampayı yaqptıkdan sonra kalelerde seksant ve barutluk yapın yeteneklerdede hasar attıran şeylere verirseniz inciye inci demezsiniz inci ile oynanan bi oyun zaten ıncınız oldunuzmu her şey i yaparsınız

5. delizaza

delizaza User

ben daha çok kalelerle ilgili değişikliklerle ilgili tavsiye istiyodum

6. En güzeli pırıltı ile başlamak. Tamam pırıltıdan hız çıkarıldı eskisi kadar önem taşımıyor ama yetenek legba da olunca batık gemi pırıltılarından 700 küsürlere kadar inci geliyor.
    Bence yeni başlayan biri 15 lik top elit gemi yapıp ardından pırıltı toplaya toplaya kristal yapmalı yaptığı kristali yeteneğe yatırıp 20-25 yetenek yapıp katlayıcısını çekip 2 ay pırıltı kasmalı 2 ay sonunda bir indirim paketi çekip 7k inciden amirallerini fuller ondan sonra ışık kimdeyse o alyansa girip ufak ufak ışıkta kasmalı zaten etkinlik falan sık oluyor oradan da %16 lık bi tasarım yapıştırdı mı ondan sonrası oyuk kasıp ışıkta sıkmakta biter :) Leveli 5 te durdurup acemi korumasını kaybetmemesi de avantajına olur.

_Barut_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.