FPS

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ϾΛPłТáЛ~JΛϾК~SPΛЯЯФШ tarafından 20 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SELAMÜN ALEYKÜM MÜBAREK ADMİNLER.

FPS İ EN YÜKSEK HANGİ TARAYICIDAN ALABİLİRİM? YARDIMINI İÇİN TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.

2. bence en verimlisi opera

3. Kaç Fps alıyorsun başkan?

4. Şu an alamıyorum o yüzden bi şey diyemicem pc ölü ama 1 ay önce falan denedim en iyileri windows edge ve operaydı bende. firefox chrome falan arada kasma yapıyodu

5. EN FAZLA 50 FPS ALABİLİYORUM NASIL YÜKSELTEBİLİRİM. LÜTFEN YARDIM EDİN :(

6. Ayarları düşürüp güçlendir seçeneğini açarsanız büyük ihtimalle daha iyi olur fpsiniz

7. Aynen ayarları düşüşe alıp güçlendiği açın ve sık sık tarayıcınızı temizleyin bunun içim CCleaneri kullanabilirsin ayrıc ekran kartı driverinizde güncelleyin.

8. fps genelde ekran kartıyla alakalı olur ancak bu oyunun grafikle pek bir işi yok kasma sorunu optimizasyon ile alakalı. ddr4 ortalama mhzli bir ram ve skylake bir işlemciyle kasmayı neredeyse sıfıra indirerek oynayabilirsin. tarayıcı ve hddni temiz tutmayı ve arkadaşın dediği gibi ekran kartı driverını güncel tutmayı da unutma

Serkan~Soare[*] bunu beğendi.
  9. [​IMG]

Arkadaşlar benim olay bu. Bir şey daha söyleyeceğim bu fps düşmesi benim gemimin etrafında oluyor mesela haritada başka yeri gösterdiğimde fps su gibi akıyor hiç bir kasma olmuyor ama benim gemimin etrafına geldiğinde yavaşlama oluyor gemimi tam gösterdiğimde ise 20 lere düşüyor fps.

10. Usta ram ve işlemcin makul. Çok üst düzey akıcılık alamazsın ama 20 fps alman anormal. Sebebi ekran kartınının belleğinin yetmemesi büyük ihtimal 384 mb youtubeda bile zor video izletir, belleğin tamamını işgal eder. Ayrıca bu işlemcinin ekran kartı yalnız, birde laptopun kendi ekran kartı olması lazım. Driverların falan güncel mi?

11. Froentsr

Froentsr User

Konfigürasyon menüsüne de bakarsan oyun için azami Fps miktarı 50 dir, verimli bir tarayıcı arıyorsan Maxthon u kalabalık haritalarda tavsiye edebilirim

12. Dostum nerden güncelleyebilirim, intel benim ki ve Macbook Pro, İntel in kendi sayfasına geldiğimde Windows için güncellemeler ve yükseltmeler var. ( Bu arada o çarın sahibi beni )

13. How to update video card driver on mac os tarzı bi şeyler yazarsanız google'a işinize yarayacak site ya da videolar bulabilirsiniz şayet Türkçe herhangi bir kaynak bulamadıysanız

14. Driver easy--Driver booster gibi programları kullanarakta sisteminizde bulunan driverleri güncelleyebilirsiniz.