Fps sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ΡøЧяΑz»53[ŚŁ¢] tarafından 26 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyun ayarları kısmında fps yazıyor ve sürekli benim fps 9 ila 15 arasında yani oyun cok kasıyor pc windows 10 alalı 1 sene olmadı güncellemeleri sürekli olarak yapıyorum flash player son sürüm ama internetim yavaş internet yavaş olmasından dolayı fps düşük mü ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim chrome java eklentisi kurdum orasına kasıyor suanda yandex kullanmakdayım kasmakda . Konuyu hemen kitlemezseniz sevinirim .

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

FPS iki anlama gelmektedir
    1. First Person Shooter : birinci kişi bakış açısından oynanan oyunlar.
    2. Frames Per Second : saniye başına ekrana verilen kare sayısı.

FPS ne kadar yüksek olursa görüntü kaliteniz de o kadar yüksek olur.

3. Ben ne diyorum siz ne yazıyorsunuz bunları bilmeyen yok zaten ben tavsiye istiyorum program yada eklenti ne olursa .

4. ●ђр●

●ђр● Guest

En aşağı çekince sanki gemi yavaştan kasıyor gibi gidiyor en üst düzeydeyken ise daha çok kare gördüğünüz için daha kaliteli oyun oynarsınız. Internet hizinizdan ziyade çözünürlüğü bilgisayarin kaldirmasiyla alakalı.

5. 2 gb ekran kartı 2 gb ram ve i5 işlemci 1 sene olmadı alalı pcyi ne yapmam gerek ki ? çözünürlügü düşürdüm oyunu 9 senedir oynuyorum ama şu son 2 haftadır böyle oldu ekrandaki tüm herşey kapalı tarayıcı geçmişi ve cerezleri temiz ama anlamsız kasma var internetim yavaş ondan mıdır

6. mamı_55

mamı_55 User

İnternet hızıyla FPS nin alakası yok kardeş sen driver falan güncellemeyi dene bi.

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Vala 2 gb ramde genel olarak zaten kasma yasarsiniz

8. mamı_55

mamı_55 User

1 yıldır kullanıyorum 2 haftadır sorun var dediği için güncelleme tavsiye ettim.
    Aksi halde sürekli güçlendirme açık olarak oynamak zorunda kalır tabi ne kadar fayda eder. Oyun grafikleri güçlü çünkü.

Chrome değilde başka tarayıcıyla kullanmaya çalış. Chrome genel olarak çok ram tüketen bir tarayıcı. Yandex de chromium tabanlı bir tarayıcı Chrome ile çok farkı yok. Edge önerebilirim.

9. *Merciless*

*Merciless* Guest

Oyununuzun kasmasini istemiyorsaniz iyi ozellikte bir bilgisayar kullanmaniz gerekmektedir.. fps ile alakasi yok