Forumun İşlevsizliği

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve silahsorsinan1 tarafından 8 Eylül 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Forum sorunlarınıza çözüm bulmanıza yardımcı oluyor mu ?

1. Evet

20,0%
  2. Hayır.

80,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumda sorunlarına çözüm bulan, aradığı desteğe kavuşan var mı ? Açıkçası forumda tartıştığımız konuların, istek ve şikayetlerimizin gereksiz olduğunu düşünüyorum nitekim forum görevlileri konuları cevaplandırmaya kapattırmaktan başka bir işlevi olduğunu görmedim .şuana kadar

2. Ben artık support'a yazıyorum. Orada yardımcı oluyorlar. Burda bilen de konuşuyor bilmeyen de konuşuyor.

3. bu oyundaki ana mantık kasaya günlük ne kadar para girmiş ona bakıyor seafight mesela kurumsal bir işletme anlayışına sahip değil olsalardı her hafta oyun içinde belirli zamanlarda resmi duyuru yaparlardı turistik yerde turist kazıklamak için müşteri bekleyen işletme sahibi gibi bakın oynadığımız oyun sanal bir pencere mesela verdiğiniz paranın karşılığını gemiye en iyi malzeme donanım almak sadece stres atmak ve oyuncu batırmak gibi görüyorsunuz mesela bir gömlek alsanız o firmadan şikayetçi olsanız o firma rezil olmayım diye sizi bir şekilde memnun etmeye çalışır ama bu anlayış seafight te yok arkadaşlar bunu beklemeyin en güzeli biraz kararlı davranıp şu oyuna verdiğiniz parayı azaltın onlarda bir şekilde geri adım atacaktır burdaki yetkili kişiyi falan savunmuyorum yanlış anlamayın şirketin bakış açısı bu. tabi herkesin düşüncesi farklıdır kimseye birşey söylemeyiz. saygılar...

4. -LegenD-

-LegenD- User

Siz başvurun sizi alsınlar, zira siz en iyisini yaparsınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.