forumda resimleri göremiyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _**FENiX***_ tarafından 12 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. forumdaki resimleri göremiyorum img felan yazıyor çözümü nedir cchrome kullanıyorum

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Kullanmış olduğunuz tarayıcınızı kaldırıp tarayıcınızın güncel sürümünü tekrar yükleyiniz.

İyi Oyunlar.

3. olmadı başka çare varmı çerezleri sildim adobe güncelledim kaldırdım güncelini yükledim olmadı yine

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Konu içeriğindeki resimlerin url adresleri silinmiş olabilir. Resimlerini göremediğiniz konular dışında diğer konularıda kontrol ettiniz mi ?

İyi Oyunlar.

5. kontrol ettim hatta imza olarak yüklediğiniz fotolarda görünmüyor img yazıyor

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Moziila firefox'mu kullanıyorsunuz ?

İyi oyunlar.

7. chrome kullanıyorum kaldırıp tekrar kurdum güncelledim şimdi yine kontrol ettim img yazıyor hala foto yerinde

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Durum bendede aynı ancak bana gelen uyarı bulunduğum ülkenin hızlı resim sitesini içerdiği bazı resimler dolayısıyla bloke etmesi.

Yani forumdan kaynaklı bir sorun değil.

9. yok zaten forumdan değildir modum sorun başka bi şeydir neyse sağolun bakarım ben bi şekil ayarlarım ilginize teşşekkğr ederim kolay gelsin :)