forum

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by -onur824-, Dec 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

iki forumda kullanılsın mı?

1. evet kullanılsın.

40.0%
  2. hayır sadece bu forum kullanılsın.

60.0%
  1. -onur824-

-onur824- User

sa
    adminim acaba iletebilirmisiniz eski forumuda açsınlar eskisinide kullanalım bu forum güzel yapanların ellerine sağlık ama eski forumdaki konularada ihtiyacımız oluyor.eski forumun oyunculara kapatılması gerekmez.ikisinide kullanalım olmaz mı?

2. -onur824-

-onur824- User

eski foruma dair herşeyi sonunda buldum:

3. zaten orası kapandı diye bir şey yok ki :) durduruldu yeni mesaj atımı :)

4. Bu konunun bir dirhem dahi yol kat edeceğini sanmıyorum. Çünkü uzun uğraşlar sonucu böyle bir platform hazırlanmış emek, zaman ve gerekse para harcanmış. Kaldı ki bu forum Global bir portal o sebeple sadece bizim isteklerimize karşı bir tutum sergileyeceklerine ihtimal dahi vermiyorum. Sanırım siteminiz post sayılarınızdan kelli ama olmuşla ölmüşe çare yok ne güzel geçmişe kalem çekilmiş geleceğe bakalım artık. Daha kalite, naif ve nezih bir ortam olduğu kanısındayım. O sebeple oyumu Hayır'dan yana kullandım.

5. btarik

btarik Guest

bizi de düşünün biraz derim buna :) unutmayın ki orası da işler bir forum olursa oraya da bakmamız gerekecek ki bu da daha fazla zaman demek oluyor.

6. -onur824-

-onur824- User

sizin yapacağınız sadece pc başında 5-10 dk. daha fazla vakit geçirmek olacak.çoğunluk burayı kullanır ama orayıda kullanabilelim.
    veya orayı kullanmasakta olur ama eski konuları görebilelim en azında. bunu yapabilirsiniz.eski konuları görebilmemiz sizin için zor bişey olmasa gerek.

7. _ђрφттεѓ_§к® Gibi forumu sürekli kullanan herkez bilir oyuna dalıp 10 dk foruma bakmazsan tekrar giriş yapman gerekiyordu artık öyle bir sorun yok ben böyle kalmasından yanayım...

Edit: Özel mesajlaşmada geldi artık konu takibi vb. daha güzel oldu bence alışınca forum çok iyi.

8. -onur824-

-onur824- User

özel messajların gelmesi iyi oldu tabi.

ama "beni hatırla kısmına basarsan eski forumda oyuna giriş sorunun olmazdı.bende çok sık kullanırdım forumu eskiden.bir süredir oyunu bırakmışım.daha sonra geri dönecem oyuna.