forum ve chat kuralları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ...ρєяѕєuѕ...[с¤] tarafından 2 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben msn ve team speak adreslerinin neden yasak olduğunu bir türlü anlamış değilim,sadece oyuncuların işini zorlaştırıyorsunuz,varsa nedeni açıklayınız,yok ise fikrimi belirtiyorum,şu uygulamaya son verirseniz sevinirim

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

herkes iyi niyetli değildir hesaplarınızı hatta bilgisayarlarınızı elegeçirebilirler. bizlerde bunlara engel olmaya ya da bu duruma düşmenizin sebebi biz olmak istemiyoruz.

Canakkaleli ve özkantr bunu beğendi.
  3. alize38

alize38 User

Bence gayet mantıklı bir açıklama

4. Bencede sayın beylerbeyine katılıyorum:)

5. Beyler beyi efenim bilgisayarinizu ele gecirmek isteyen bi insan bunu rahaylikla forum araciligi ilefe yapar zaten ki tsyidr aktif olarak kullaniyoruz ve globalden bunu vermek bir seyi degistirmez en azindan gizliden yazildiginda ban olayi kalksin bence gereksiz ve oyunvular arasi iletisimi koparan bir sey

...ρєяѕєuѕ...[с¤] bunu beğendi.
  6. 11.30 ve 11.45 saatleri arasında ben ne yazdımda ban yedim acaba hakaret küfür içerikli bi kelime yazmadım ben chete bundan 2 hafta s.a yazdım ve 2 saat ban yemiştim peki bunda ne yazdımda ban aldım

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

genel sorularda sabit konu vardır o bölümü inceleyiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.