Destek forum sitesi

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by JUDGE*DARKLORD*2[o9], Aug 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. forum sitesi sadece bendemi böyle oluyor bilmiyorum ama nerdeyse 2-3 tıklamada bir siteye erişimi kaybediyorum öyle dönüp duruyor.sayfayı 3-5 kere yenileyince anca geliyor.bi konuya basıyorum dönmeye başlıyor sonra bağlantı başarısız diyor.internette sıkıntı yok.yan sayfada google geliyor sayfalara rahatlıkça girip gezinebiliyorum ama öbür sekmede bu öyle dönüyor.buna bi çözüm bulursanız sevinirim.ayrıca bunu birçok yerde denedim sonuç aynı.örneğin evde 10 mbps internet var,işte 16 mbps sorun 2 sindede var.internet kafeye gittim ordada aynı.düğün için gittiğim şehirdeki internettende denedim ordada aynı.sroun bende değil yani.bi ilgilenriseniz sevinirim.
    misal şimdide oldu konuyu başlatmaya çalışıyorum başlatmadı 3-5 kere denicez artık.
    Bu 2. tıklamam yine açılmadı bakın.3.yü deniyorum.
    3.tıklamamda başarısız konuyu açmadı hala yanda google açıldı konu açılmadı 4. tıklıyorum.
    4. de başarısız.5 i deniyorum 10 a kadar devam edecem açılmazsa artık başka bi ara açacağız mecbur.
    5. başarısız.
    6. başarısız.
    7. başarısız.
    sayfayı yeniledim dönüyor halen gelmedi.
    tekrar yeniledim dönüyor ve evet geldi.
    8. deneme?evet buda başarısız.
    tekrar yeniliyorum
    yine dönüyor ve bağlanmıyor.sanırım bu konuyu oluşturamayacağım.evet geldi.
    9.deneme başarısız.

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

öyle olduğu zaman bir defa tıklayınız ve bekleyiniz dönme işlemi bitince tekrar deneyin düzeliyor bu durum iletildi.

Thread Status:
Not open for further replies.