Forum Robotları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve atlas42 tarafından 8 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. atlas42

atlas42 User

Forumumuzun üyeler sekmesinin ziyaretçiler kısmında bazı sitelerin robotları var. Bu robotlar forum aktifliği için belirlenen kotayı doldurmak için mi acaba? Yani bu forumu ne kadar kişi kullanıp görüntülerse o kadar para mı alıyorlar ve de bu robotlar bunun için mi?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Robot dediğiniz şey arama motoru olmasın? Mesela bu konunun adı robot, siz google'a robot yazıp arattığınızda forumumuzdaki robot adlı konu da çıkacak arama listesinde. Bundan mı bahsediyorsunuz?

İyi oyunlar.

3. atlas42

atlas42 User

Ben de bunu merak ediyorum. Bahsettiğiniz ziyaretçiler olabilir. Bu robot bot gibi bir şey tahminim. Ödemelerde de robot değilim gibi bir ibare çıkıyor.

4. beatdovne

beatdovne User

O arama motorunda internet sitesinin çıkmasını sağlamak için siteyi inceliyorlar tabi çıkmamasını istersen arama motorunda bazı şeyler ekleyebilirsin örnek olarak internet linkini yazıp girebildiğin ama googlede aradığında çıkmayan şeyler dediğime örnektir tabi hangi kelimeleri kullanarak aradığında önemli

Sen şimdi googlede robot diye ararsan bu link çıkmıyor belki çıkar ama 999. sayfada bulursun :) ama seafight forum robot yazarsan en üstte burası çıkıyorsa demektirki o bot bu linkide ziyaret etmiş ama şuanda çıkmıyo konu çok yeni olduğu için daha çıkmıyor ama belli bir süre sonra çıkar

5. atlas42

atlas42 User

Anladım. Arama motorlarında kolaylıkla bulabilmemiz için bu motorların sitelere göndermiş oldukları robotlar. Sitelerde yeni olan ne var ne yok ise incelemeleri için bu robotlara ihtiyaç duyuyor arama motorları ki aranılan bilgiye tam olarak ulaşabilmek için. Böylelikle bu motorlar daha çok kullanılır ve daha çok para kazanırlar. Yani bu robotlar arama motorlarının bir nevi maşası, gözü kulağı gibi bir şey galiba.