Forum Ödülleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BLazes tarafından 30 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Forumda Yararlı Bilgilerin Verildiği Kounlara Ödül Verilmeli Mi ?

1. Evet

71,4%
  2. Hayır

28,6%
  1. BLazes

BLazes User

Arkadaşlar merhaba, fark ettim ki herkes foruma soru sorup cevabını alıp gitme şeklinde kullanılıyor ve buda forumda ister istemez çarpık bir büyüme ve bilgi kirliliğine yol açıyor. Bağzı eski arkadaşlar çok güzel bilgiler paylaşmışlar ama yeni güncellemelerin izinde hiç bir bilgi paylaşımı bulamadım desem yeridir. Önerim şu forumda bilgi vermeye dayalı rehberler,öğretiler,v.s gibi konuların olduğu bölümde beğenme başına belli bir miktar inci,kristal,taç gibi hediyeler verilsin örneğin beğenme başına 100 inci gibi. Bu şekilde insanlar bilgi paylaşmaya daha çok özen gösterecekler bir gelir elde edecekleri için de en iyisini yapmaya çalışacaklardır. Lütfen görüşlerinizi bildirin ki Forum ekibi tarafından gerekli mercilere ulaştırılsın. Teşekkürler.

Ankete katılmayı unutmayın.

2. BLazes

BLazes User

Demek ki kimse uğraşmak istemiyor.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Forum ile oyun birbirinden bağımsız iki platformdur. Burda yapılan bir beğeniden hesabınıza nasıl ödül gidecek? Ayrıca isteyen günde yüzlerce hesap açıp kendi mesajına beğeni atacak.

Lütfen daha olura yakın fikirler üretmeye çalışın.

4. BLazes

BLazes User

Forumun o kadar kullanıcısı varken 50 inci için sence insanlar 10 dakikasını verir mi ? 10 dakikada pır toplasan zaten 1k kasarsın fikrimce. E-mail onayı zorunluluğu getirin forumda yorum beğeni yapmak için o zaman hesaplar zorunda kalacakları için onaya uğraşacaklarını sanmıyorum. Oyun ile de burayı bağlamak çok zor değil bence bir programcı olarak o oyunu yazabilen ekibin bundan gözü korkmaz yani diye düşünmekteyim. Saygılar.