FORUM NİCKLERİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ∂єяєвєуι-[C¤] tarafından 21 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Yetkili Merhabalar,

Öncelikle iyi çalışmalar dilerim. Ben Forum nickinin oyun kullanıcı adından ayrılmasını tavsiye ederim çünkü biz zamanında nickimizi değiştirince kullanıcı adımızda değişiyordu ve filo tagımızı nickimizin sonuna yazdıgımız için suan eski filo takımız bulunmaktadır. Bence bu çok saçma geliyor oyuncu nickine göre kullanıcı adı ve forum nicki değşiyordu ama artık sadece nick değişiyor ve kullanıcı adı , forum nicki sabit kaldı lütfen bu konuda bir değişiklik yapılmasını rica ediyorum.

Saygılarımla...

SHOTGUN bunu beğendi.
  2. SHOTGUN

SHOTGUN User

Katılıyorum.

3. Katılımlarınızı Konu altında Belirtirseniz Bizim için Daha İyi Olacaktır.

4. Katılıyorum

5. Teşekkürler Desteğiniz İçin..

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

1- Daha önce isminizi değiştirdiğinizde forum kullanıcı adı değişmiyordu ve hiç değişmedi 8 senedir ben görmedim böyle birşey forumda siz nerede gördünüz?
    2-Bu yeni forum açılırken bir kereye mahsuz isminizi değiştirme imkanının verileceği duyuruldu. Şuan seçtiğiniz kullanıcı adı sizin isteğiniz ile alınmış bir isimdir.

Son olarak artık Forum isimlerinin değişmesi mümkün değildir. Bunun için konu yada anket açmanız birşeyi malesef değiştirmez. Bu nedenle konuda kapatılmıştır.

iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.