Forum Kuralları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TurkishMiLiTaRy tarafından 15 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuncuya vuruş fotoğrafı atmanın neresinde sorun var? Biz 70bin vurunca o 70bin yememiş mi oluyor. Bazı kurallar kural olmak için kural bu forumda.

Saygılar,
    RugbyPlayer

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Nereye attığında sorun oldu?

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Öncelikle fotoğraf konu açılarak atıldı, fotoğrafları oyundan karelere atması lazımdı. Daha sonra ise biliyorsunuz eskiden oraya fotoğrafları her şekilde atardık ister vuruş ya da batırılan oyuncu ister mum olsun, fakat hatırlarsanız bir yetkili tarafından konu, o tarzdaki tüm mesajlardan arındırıldı ve şuan batırılan oyuncu fotoğrafları atmamaktayız ki atılan fotoğraflarlar siz görmeseniz de anında silinmekte. Ayrıca zaten bu konuda oyuncunun kendisine gereken cevabı vermiştik.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Temmuz 2016
  4. @Bigpatron Buradaki yazım genel bir duruma ithafendi. Benim başıma gelmedi diye kafamı çevirip tepkisiz kalacak değilim. Böyle bir durum olduğunu gördüm ve yazdım.

@●ђр● Benim yazma nedenim gerçekten kural konulmuş olmak için konulmuş olmasından.

Ne olur ki ben birine 20bin vurduysam o bana 70bin vurduysa fotoğrafını atsa? :)

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Tabiki bir şey olmaz ancak sadece o haliyle öyle kalırsa, lakin bir yerden sonra iki taraf arasında tartışma doğuyor :)

Örneğin sizin daha önce oyundan karelere attığınız (şuan silinmiş olan) mesajlara bakıyorum birisine vurmuşsunuz mesela, altına başka bir üye gelip "rugbyplayer kendisine yediremiyor" yazmış. E sonra siz de ona cevap veriyorsunuz o da size.. Öyle öyle uzadıkça uzuyor tartışma alanına dönüşüyor. Burda sadece örnek olarak sizi veriyorum ama hepimizin yaptığı bir şeydi bu üstünüze alınmayın. Şuanki forumun hali en doğrusudur böylece gerginlik de önlenmiş oluyor.

6. Peki bu yönde karar alındıysa öyle olsun :) Konuyu kapatabilirsiniz.
    PS: Biri bana yüksek vurursa yediremem doğrudur :D

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Konuyu kapattım, anlayışınız için teşekkür ederiz..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.