Forum İmza Kuralları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve isizay tarafından 27 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. isizay

isizay User

"Forum Kullanma ve Kurallar" konusu altında 18. maddede göreceğiniz üzere forumda imza kullanımının sınırları belirlenmiştir. Çokça karşılaştığım ve gerçekten göze hoş gelmeyen, insanı konu okumaktan soğutan imzalar kullanılmakta. Yetkili kişiler, sınırların dışına çıkan kullanıcıların imzalarına müdahale etmelidir diye düşünüyorum. Örnek olması açısından buraya tıklayarak ne demek istediğimi "Vamos" adlı kullanıcının imzasına bakarak anlayabilirsiniz. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın, ben burada ilgili kullanıcıyı şikâyet etmiyorum. Dediğim gibi örnek olması açısından, kural dışı bir imza barındıran rastladığım ilk konuya yönlendirdim. Umarım bu söylemlerim dikkate alınır.

2. tıkladım ama kötü olan hiç bişey göremedim tam oalrak anlatmak istedğin nedir :)

3. isizay

isizay User

Ekran alıntısının büyüklüğü beni oldukça rahatsız ediyor. Sizi rahatsız etmedi sanırım.

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

arkadaşları bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz