Öneri Forum Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve RugbyPlayer tarafından 8 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Birkaç gündür forumu takip ediyorum( 1 aylık banım açılacak, meşaleleri yakın :D ), son zamanlardaki konuşulan hatalar beni bir hayli endişelendirdi. Özellikte taş gibi oyunun en temel ve maliyetli itemlerinde yaşanan problemler gerçekten kabul edilebilir değil. Bazı oyuncuların az hasar alması/ıskalanması bu teknik bir arızadır ve ben bu hataya çok fazla tepki gösterilmesi taraftarı değilim. Ancak bu hataların üst üste gelmesi özellikle 2ay öncesinden başlayan bu hatalar(bazı nesnelerin kullanılmaması, kendi gemimize 100lük-silah arkadaşlığı vs atmamız) cidden oyunun teknik bazı aksaklıklardan/yetersizliklerden kaynaklandığının göstergesidir.

Uzatmaya gerek yok, yetkililerden üst merciilere iletmelerini istediğim şudur; bu oyunu artık tarayıcı merkezli değil de başka oyunlar gibi bilgisayara kurularak oynanma tarzına geçilmesidir. Bu yöntemle hem bazı bilgisayarı kasan arkadaşlar rahata kavuşabilir, hem de bu teknik sıkıntılardan belki bir nebze kurtulmuş oluruz. Tabi bu öyle 2 günde olacak iş değil ama yine de tavsiye olarak iletirseniz sevinirim.

Saygılar,
    RugbyPlayer

2. Froentsr

Froentsr User

Tam olarak 5 sene önce bu öneri gelmişti ve de kaale bile alınmamıştı:)

3. 5 sene geçmiş değişen birşey yok sanırım :D

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Oyunun amacı browser oyunu olması ve dediğiniz gibi olacağını hiç sanmıyorum zira 10 senedir bu oyunu yapanlarında aklına gelmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.