Forum hakkında öneri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve S.P.Q.R™[ZHR] tarafından 17 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumda bi etkinlik hakkında bilgi aramaya kalktığımızda bulamıyoruz karışık geliyo bu yüzdende oynayanların çoğu bakmıyor buraya ve yararlı bulmuyor . Etkinlikleri en yakın zamanda ve olan güncel olan etkinliğin içeriği ve bilgilendirmeleri başta olsa yani güncellik ön planda olsa çok daha yararlı olur . Etkinlikten haberimiz olmuyo zaten diğer türlü olayı çözene kadar 2 gün geçiyo o yüzden forumların bir şekilde kolaylaştırılmasını öneriyorum 2012 2013 gibi eski tarihlerin konu başlıklarını görünce insan ister istemez kapatıyo forumu falan kim uğraşır onla diyo . O yüzden bu önerim göz önünde bulundurulması gerektiğini düşünüyorum ..

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Forumda zaten her etkinlikle ilgili bilgilendirme konusu sürekli olarak paylaşılmakta. Bu kadar oyuncu SSS te açılan son konuyu okuyabilmekte ise bence sizin biraz daha dikkatli bakmanız gerekmekte foruma.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Eylül 2016
  3. Evet şimdi baktım SSS deyince yeni öğrendim . Etkinlik ayrı Etkinlik SSS farklı bence Etkinlik SSS i daha büyük ana başlık olarak koymanız gerekir :)

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Forumun düzeni bu şekilde zaten etkinlik için ayrı bir alt bölüm oluşturulmuş. Siz yine de bana yetmiyo diyorsanız etkinlik sss bölümüne girip "forumu izle" seçeneğine tıklayın oraya açılan her konudan haberiniz olsun.

S.P.Q.R™[ZHR] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.