Forum da admin yokmu? Boşunamı yazıyoruz!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZagoR_SÖK tarafından 6 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZagoR_SÖK

ZagoR_SÖK User

Aşağıdaki fikirimi 1 hafta önce yazdım 118 ğörüntülenme var bir admin cevabı yok. Ayrıca
    fikir havuzuna yazılan bir konu seafight tarafından kabul görüp oyuna dahil oldumu ? sorumuza cevap alamadık

""Öncelikle şunu merak ediyorum fikir havuzuna yazılan bir konu seafight tarafından kabul görüp oyuna dahil oldumu. Şimdide benim acizane fikrim:Yeteneklerde yeteneklerin geri çekilmesinden alınana 100 kristalin kaldırılmasını istiyoruz. Kalelerde 3 slot var. Karşılığında 6 adet farklı özellikli soltları geliştirici item var. İstediğimiz zaman kale slotlarını çekip istediğimiz özelliği koyabiliyoruz ve ücret ödemiyoruz. Aynı uygulamanın yeteneklerde de olması alınan 100 kristalin kaldırılmasını istiyoruz. Zaten biz oyuncuların yetenekleri çekmesinden seafightın zararı ne? Mazotmu yakıyorlar? ""

яoтαsız bunu beğendi.
  2. kardeşim söylim sana senin yazdığın konuya 118 görüntüleme çok az aşırı az o en az binlere gelecek insanlar bu konuya odaklanacak ki adminlerin gözüne çarpsında bildiri yapsın yani

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

cevap yazmammız okumadığımız anlamına gelmez. her zaman söylüyoruz yazılan her mesajı okuyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.