forum adminlerinden bizi azarlayacaklar mi özellikle bigpatron

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve sevkielli tarafından 18 Temmuz 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sevkielli

sevkielli User

Forum üzerinde paylaşılan fikirlerin, ilgili birime raporlanmadığını nereden biliyorsunuz? Takımın başında siz varsınızda bizim mi haberimiz yok bundan, intern bilgilere hakim misiniz ? Botlardan bıktırdınız derken umarım yine forum ekibini hedef almıyorsunuz, zira botla mücade edecek ekip forum ekipleri değil bizzat oyunu yapan yapımcılardır. Ama bunu idrak edemiyorsanız tabiiki diyecek birşey yok, biz ne desek siz yine anladığınız gibi anlayacaksınız. Ayrıca discord üzerinden direk Community Manager Nami'ye ve diğer programcılara sizinde geri bildirim vermeniz mümkün. Konuyu kapatıyorum zira konunuzun başlığı ile içeriğinin bir biri ile alakası yok.

bu nasıl bir üslüp karşinizda kardeşiniz mi var yada çocugunuz mu var azarlar şekilde yaziyorsunuz bizler oyunculara laf sokmak yada oyundaki bilgilerinizle ezmek için mi görev görevinizi yapiyorunuz size düzgünce aciklama yaparak forumda sizlere yapilan şikayetleri düzgünce değerlendirmediğinizi dile getiyorum karşiliğinda azar yiyen biz oluyoruz bizler burda oyuncuyuz ve haklı hakli yada haksiz isyanimizi sizlere yazarak bir sonuç almaya calişiyoruz ama karşılığında laf yemek yada laf sokmaniz için değil benim neyi anlayip anlamayamacağimiz siz mi değerlendiriyorunuz siz kimsinizde kendinizde bu hakki göruyorsunuz #bigpatron size düzgünce yazarak bir açıklama yaptim bana düzgünce kelimelerini bir araya getirerek cümlelerini kurarsin ve konuyu kapatirsin ağizina geleni sokak ağizi ile yazip sonra laf sokup konuyu kapatamazsin bu yapmiş olduğun bir terbiyesizliktir ama biliyorum ki bot kullananlar gibi bu senin yaptiğinda cezasiz kalacak bir özür bile dilemeyeceksin

2. FORA23

FORA23 User

ben de bu üslubu anlayabilmiş değilim forum admini olarak yazmıyorlar karşısın da ki insanları küçük görüp yazıyorlar oyun ile bir sıkıntıyı yazıyorsun adam sen hayırdır yapıyor sen bunu yukarıya bildirme görevin var benim üslubumla yaz bunun mesuliyeti bana ait sen niye oyuncu ile oyun arasına giriyorsun ki

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.