Flash Player Hakkında

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by HaLaskar_TR, Nov 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Adobe Flash Playerin yeni sürümünü indir diyor defalarca indirdim. hatta kullandıgım tarayıcıyı ve adobeyi sıfırdan sildim tekrar yükledim ama oyuna giremiyorum. başka tarayıcıdan girebiliyorum ama başka tarayıcı da ben istemiyrum ne yapmalıyım ?

2. blackgo31

blackgo31 User

bu oyuna reset atılmalı giriş yapılsada çok yavaş çoğunlukla oyun donuyor

3. Koman

Koman User

Merhaba @HaLaskar_TR ,

Öncelikle sorununuzun tam anlamıyla ne olduğunu açıklarmısınız. Kullandığınız tarayıcı hangisi ve kullandığınız tarayıcıyı adobenin sitesinden kontrol ettinizmi bunları bir açıklarsanız size yardımcı olabiliriz.

İyi oyunlar.

4. MERHABALAR sorununuz şu şekildedir adobe flashplayer indirdiginizden ve dogru kurulum yaptıgınızdan eminseniz o tarayıcıda seafight için flash player destegine izin vermeniz gerekiyor bunuda tarayıcının içinden ayarlardan gercekleştirebilirsiniz iyi günler bol eglenceler.

Thread Status:
Not open for further replies.