Geri bildirim Fiyat Pahalılığı HK.

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve EL-TURCO.34 tarafından 4 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fiyat Düzeltilmeli mi ?

1. Kesinlikle Evet

oy sayısı 15
    88,2%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    11,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Fakat şöyle bir durum var. Sizler paket çekmiyor ya da çekemiyorsunuz ya hani sebebi ise pahalılık zira bana göre haklı sebebiniz var. Ama şirket bunu böyle görmüyor neden sizce ? Şirketin gördüğü TÜRKLER eskisinden daha çok paket alıyor, hemde çift çift diyor peki şirket haklı mı ?

Evet çok haklı. Peki neden haklı?

Analizler ve veriler asla ama asla yalan söylemez. TÜRK arkadaşlarımızın TÜRK gemilerini yabancılara satması :)

Yabancı TÜRK ödeme biriminde kütür kütür çekiyor bu da verilere TÜRK oyuncular paket alıyor diye işliyor.

Şimdi söyleyin bana ben sizin için savaşayım savaşırım da asla çekinmem kimseden. Benim TÜRK oyuncum yabancıya ezilemez. Ama nasıl savaşayım ? Elimde haklı veri yok ki. Çünkü herkes gemisini yabancıya vermiş.

Acı ama gerçek sayın KİLLER

Saygılarımla.

CORUS bunu beğendi.

2. Merhaba,

Sn. @-LegenD- İnanın o kadar haklısınız'ki bu hesap satışı konusunda fakat önceden şöyle bir durum vardı ki bunu sizde eski bir oyuncu olarak bilirsiniz'ki benimde bir arkadaşımın başına gelmişti bu olay. Eskiden oyun yönetimi bir yazılım çalıştırmaktaydı ve Örneğin ; TÜRK ödeme kullanan amerikalı bir oyuncu ABD üzerinden paket çektiği anda Ödeme bayrağı otomatik olarak ABD oluyordu ve verdiği uyarıyı dün gibi hatırlıyorum aynen şu şekildeydi '' Ödeme bayrağında bir hata olduğunu tespit ettik ve bunu senin için düzelttik '' Şeklinde ve o gemiler bir daha asla TR ödeme alamıyordu ve bu sistem öyle bir yazılımdı'ki VPN bile kullanılsa direkt olarak acımıyordu. Bunların tespit edilmesi için Örneğin eskidende vardı oyundaki açıkları raporlayanlara hediye verilirdi mantığı aynı ama işleyişi farklı olur sanırım TÜRK ödeme kullanan yabancı oyuncuları destek ekibine raporlayanlara Kod tarzında bir ödül verilebilir o zaman bu fiyatların önünü alabiliriz diye düşünüyorum

Saygılarımla.

3. -LegenD-

-LegenD- User

Peki sıfırdan hesap açıp satanların önüne nasıl geçeceğiz. Hatta ödeme şekli dönmesin diye o hesaplardan komisyon alıp kendi kartlarıyla alışveriş yapanları ne yapacağız:)

4. Aynı şekilde yine raporlayanlara ödül verilebilir ara sıra fire verilebilir ama bence fiyat artışının önüne geçebiliriz diye düşünüyorum yani mesela ben bu işi yapmıyorum ama kurunun yanında yanan yaş olan benim gibi bir çok oyuncu var gibi duruyor :)

5. -LegenD-

-LegenD- User

Umarım.

6. Sayın Legend,

Mesela 719 TL sattıkları pakette 30 derebeyi 4.seviye yerine 80 yada 70 tane derebeyi 4 verse onuda anlarım ama paket içeriği aynı olunca zaten mevcut şartlarda 719 TL çok büyük bir miktar herkesin maaşı çünkü 25.000 30.000 TL aralığında değil umarım ne sizin raporlamalarınız nede bizim bekleyişlerimiz boşa gider 14 Yıllık hesabımı çürümeye terk etmek istemiyorum. Kendi alyansımdan bile bir çok oyuncu çürümeye terk etti hesaplarını fiyatlar eski haline umarım gelir yine keyifle oynarız Ramazan ayında bari 30 günlüğüne indirim yapsalarda paket çeksek ramazan boyunca keyif alsak bari :-(

-LegenD- bunu beğendi.
  7. size açık çağrı o zaman Bеℓpħеģơг 65/12702523 bu id eskiden avcı bekirin gemisiydi şimdi fransızlara satıldı ha kanıtın var mı derseniz bekir abinin sesini bile ts de zor anlıyorduk :D adam 45 yaşında fransızca öğrenip fransız filosunda yetkili duruma gelmemiştir diye tahmin ediyorum işlem yapabilecek misiniz ? kaldı ki bu arkadaş dc de oyun chetinde türklere baya sallıyordu keza çektiği videolarda aynı doğrultuda geminin önceki sahibinin mesleğini falan düşününce kendisine yediremez diye tahmin ediyorum gerisis sizde artık

8. -LegenD-

-LegenD- User

Bekir abiniz satarken bekir abinize söyleseydiniz keşke. Kanıtınızın olmadığı birşeye işlem sormanız manidar. Ayrıca bu platrorm işlem yapabileceğim bir platform değil. Sizler konuyu bağlı olduğunuz sunucu destek ekibine yazabilirsiniz.

Konu amacını aşmaya başladığı için kilirlenmiştir.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.