Fiyat hakkında?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *K*Θ*Ć*E*Ŕ*S*E*H*I*T* tarafından 15 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. iyi günler kolay gelsin ben bu ödeme kısmından bahsedicem fiyatlar hakkında bu nedir ben anlamadım ben bokor kupasına 200 bkor kutsuna 177 tl verirken tandiğim birçok arkadaş 147 tl yemi ne aliyor ayni zamanda diğerleride böle ben çoğunlukla alışveriş yapan bir kullanıcıyım bizim üstümüzden fazla para kazanılmayami çalişiliyor anlamıyorum lütfen bunu gerekli yerlere iletin bu gittikçe can sıkmaya başladi. kendimi bu oyunda enayi hissetmek istemiyorum.. haksızsam haksızzsın diyin lütfen..

2. haksızlık yapılmış adil olunmalı herkese adalet içinde muamele edilmeli bence

yahoo! bunu beğendi.
  3. brushfield

brushfield User

Bu uygulama alım gücünün hesaplanması için aylar önce başlatıldı. Yanlız dediğiniz gibi hiç hoş olmayan bir durum. Artık hesaplamanın yapılıp fiyatların sabitlenmesi lazım.

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

alım gücüne göre fiyatlandırma yapmaktadır