Fiyat Güncellemesi Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve VORSİ(§•ƒ) tarafından 28 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. * Fiyatlardaki anormal artış zamanı benim hesabımda eski fiyatların geçerli olduğunu görünce, SEAFİGHT'ın "ayrıcalıklı"bir oyuncusu olduğumu düşünmüştüm.
    * Zaten çok paket çeken bir oyuncu olmadım hiçbir zaman. Ayrıca "fırsatı ganimet bilip" de hazır fiyatlar düşükken pek çok paket almayı düşünmedim değil. Fakat, benim gibi oyuna az para çok zaman harcayanları kafalama taktiği olarak gördüğüm için hiç paket çekmedim (Bu sürede forumda, chatte "paket çekmeyin, fiyat güncellemesini ona göre yapacaklar, kimse çekmesin" ... tarzı yönlendirmelere hiç itibar etmedim).
    * Şimdi fark ettim ki, benim hesabım için de fiyatlar yukarı çekilmiş.
    SONUÇ:
    * SEAFİFHT'ın ayrıcalıklı bir oyuncusu değilim.
    * Adım gibi emin olduğum şekliyle, fiyatları arttıracaksanız -ki bu bir oranda doğal karşılanacaktı zaten- oyuncuların "zeka"sıyla dalga geçer gibi böyle tuhaf bir uygulamaya niye gittiniz?
    * Bu süreçte, fiyatı düşük kalan hesapların "ayrıcalıklı" olduğunu düşünen sahiplerinden fazladan ne kadar para kazandınız?
    * Fiyatı yüksek olan hesapların sahiplerinde normal harcama politikalarında bir değişiklik (azalma yönünde) oldu mu? Olduysa harcaması artanlarla azalanların karşılaştırılmasında kazançlı mı çıktınız, zararlı mı?
    * Ve son olarak, hiçbir şekilde itibara almadığınız halde, güya oyuncu "geri dönüşümleri"nin etkili olacağı yönünde bir kandırmacayı niye yapıyorsunuz?
    Not: Forum yöneticilerinden, başlığı hemen yoruma kapatmamalarını rica ediyorum.

ethemuymazz bunu beğendi.
  2. İmkanı olanlar bütün paketleri aldı, alamayanlar geri kaldı, Paket 50 Lirayken 100 Oldu alan zaten aldı. Yani Seafight hiç bir şekilde zarar etmedi. yağmacı paketi alacağım alamıyorum. yağmacı karaborsası kapanınca fiyatlar bu sefer düşer :D Seafight Stratejik oynuyor bu oyunu. paralar cukka cukka. Bu oyunda eşitlik ve adalet yok.

VORSİ(§•ƒ) ve ethemuymazz bunu beğendi.
  3. *Zeplin*

*Zeplin* User

Yıllardır seafighte gömdüğüm parayı kripto paraya gömsek şuan bigpointi satın alabilirdik. :) Boşverin oyunu yatırmayın para almayın paket.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  4. BIRAKTI

BIRAKTI User

Kaptan sandıklarını almadık yagmacıyıda açmadık şu fiyatları normale çekin işimize bakalım biran önce magdur oluyoruz

s_i_n_a_n bunu beğendi.
  5. Merhaba, fiyatlandırma ile hala açıklayıcı bir bilgi yok. Bu konu ne zaman çözülecek, sıralama gemileri çok geride kaldı. Paket çekemiyoruz maalesef..

ethemuymazz bunu beğendi.
  6. BIRAKTI

BIRAKTI User

Yağmacı kapanacak hala fiyatlar normalleşmedi bu adaletsizlik önceki fiyat artışında hiç bir şey yoktu kimse magdur olmadı ama bu ikinci formatta bizler magdur edldik diye düşünmekteyiz Kaptan sandıklarını alamadık yagmacıyı açamadık bu gece itibariyle 1 ay test süresi dolmuş olacak bu gece yarısı normalleşme bekliyoruz olursa tansiyon biraz düşecek gibi aksi bir durum koma etkisi yapacak buda hem şirkete hem bize zarar ettirecek aklı selim olan her iki tarafında yararına olan Kazan kazan sistemine acilen dönülmeli iyi çalışmalar