Fiyat Farkı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Paşa-Furkan tarafından 8 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar
    Ben bu harita fiyatalrının 3 gündür değişmesini bekliyorum ama hala değişmedi
    El insaf adamda 7.5 lira aldı 20 tane 150 liraya ben 150 liraya 10 tane alıyorum ? ?
    O adam dahamı fakir beanden yada ben Sakıp Sabancı mıyım ??
    bari böyle bişey yapıyosunuz arada bir fiyatları herkezde değiştirdin 3 gündür değişir diye bekliyorum ama görünen oki siz bize bu taurus ve aquerus haritasını aldırmıycaksınız ben 15 lira vermem bi taurusa ne kadar karlı olsa bile benim 1 aldığım fiyata insanlar 2 harita alıyo ?
    Nerde haklı rekabet ??
    Lütfen ilgilenin

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

şikayetleriniz not alınmaktadır.

3. Otomatik mesajlar olmasa ne yapacanız bilmiyorum vallahi ayıp oynamayın insanlarla bi haftadır alıcam fiyat değişicek diye bekliyorum hadi herkezde aynı olsa paşa paşa verip alırız ama benim bir aldığıma millet iki alıyosa orda dur sizin amacınız bizi yolmaktan başka değil

lol ve Amykos bunu beğendi.
  4. AJAИ

AJAИ User

supporta yazdım forma yaz dediler yazdık ama hala ne olacak bu halimiz tavuga döndük yeter artık su fiyatları esitleyin

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

fiyatlar üzerinde test yapılıyor. açıklama gelirse sizlere bilgisi verilir.