fiyat adeletsizligi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ─═☆PSĬКǾPΛƮ☆═─16™ tarafından 10 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

fiyatlar arasindaki ucurumlar kaldirilsin

1. evet: herkes yakin fiyata alirsa esitlik olur

91,4%
  2. hayir : ben ucuza aliyorum geriye kalanlar umrumda degil

8,6%
  1. İyi gunler herkese kolay gelsin son donemde gelen yeni bir yenilik olan hareketli fiyat uygulamasindan yakinmak ivin bu konuyu aciyorum pek cogunuzunda farkinda oldugu gibi fiyatlar bie cok gemide farkli ve bunun nasil yapildigi ve ne yaparaak fiyatin bizdede ucuzlayacagi konusunda herhangi bir bilgi verilmedi ya su fiyatlari sabitleyin yada tamamen kaldirin neden bazi oyuncular keriz yerine konulaunki sonucta herkes ayni urunu elde ediyo fakat fiyatlar yuzde 50 oranlarina kadar farklilik gosterebiliyo lutfen bi ayar cekilsin fiyat farki olacaksa bile yuzde 10 gibi oranlqr.tercih edilmeli yuzde 50 fark bizim kendimizi koyu hissetmemize ve aldatilmis hissi duymamiza sebebp oluyo lutfen gerekli mercilere iletip bi an once sonuclanmasini saglayin fiyatlar arasindaki ucurumlarin

2. eğer dpruysa büük haka giriyorlar şahsen ben böyle adaletsiz olsa almak istemem eşitlik olmalı her üyeye eşit davranılmalı kar etmesinler demiyorum etsinler ama ayrımcılık yapmadan etsinler

3. Kardesim tesvik etmek amaciyla yeni oyunvulara azcik insirim mantikli alima tesvik eder ama bu indirim yuzde 50 oranlarinsa olup isik gemilerinin neredeyse tamamina olunca insanin kanina dokunuyo rahatsiz ediyo adam bekki benden saglam fakat bebden daha ucuza malzeme almaya dewam ediyor bu tammen haksizlik bu konuda acilen bi seyler yapilmasi ladim acilen!!!!!!!

4. aynen bu fiat testi çok uzun sürdü artık değiştirsinler, can sıkmaya başladı.

5. aynen size katılıyorum.

6. Biraz daha faydalanalım da fiyatlar düşükken :)

7. İnsallah yarin etkinlik cikinca behemont gemileri kasiliyo biz bakiyoruz diye forum koselerinde aglamassin kardesim o zamnda ayni sekilde biz boype cvplar atariz size az kendi duusnme gneli duusn ve ona gore harejet et sen aylik belki 50 tl veriyorsun biz 500 tl yatiriyoruz snein karin 20 tl benim zararim 200 tl azicik mantikli dusun ve ona gorw hareket edersen sevinirim

8. Bu bir korsanlık oyunu ve herkes kendinden sorumludur. Seafight yönetimi ne karar çıkarırsa bizde ona uymak mecburiyetindeyiz.

9. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

konu mesajlardan arındırıldı tartışma yaratacak mesajlardan kaçınalım

10. Off offf adelete bak ben 410 kusur tlye alayim aybi urunu baska bi arkadasim 290 tl gibi bir fiyata alsin akil sir ermiyo bu seafight yoneticilerin fikirlerine bu isin sonu nereye variri bilinmez ama behemont gemisini birakmamiz icin elinizden geleni yapiyorwunuz tebrikler yillarin emegini cope attiracaksiniz!!!!!!

11. sayın admin bu kadar kişi yazı yazmış ama ilgileniyormsunz belli değil benim gemim 5 yıllık bir gemi ben tasarımı 53 liraya alırken 4-5 aylık gemi tasarımı 44 liraya alabiliyor buna artık bi son getirin fiyatlar eşitlensin support a yazıyoruz cevap alamıyoruz böle iş olmaz saygılarla

12. fiyatlar çok pahallı düşürülmeli katılıyorum

13. Fiyatların pahalı olup olmaması ayrı bir tartışma konusu ama satılan bir şeyin fiyatı neyse herkes için aynı fiyat uygulanmalı, bazı gemiler diğerlerinin yarı fiyatına alışveriş yapıyor. Gemiye güverte çekmek istiyorum fakat insanın eli cüzdanına gitmiyor böyle olunca :)

cemilates1212 bunu beğendi.
  14. herkeste fiyatlar aynı değil . burada adaletsizlik yapıyorsunuz.. lütfen birşey yapacaksanız herkes aynı eşit olmalıdır... fiyatlarda herkeste eşit olmalıdır.

15. Kaç ay geçti üzerinden hala support oyalayıcı cevaplar yazıyor yok foruma yazın yok haber bekliyoruz gibisinden. Bu fiyatlar düzelmedikçe gemiye hiçbir şey almayacagım. Fiyatlar ucuzlasın diye bir istegim yok amaa adil olun herkese aynı fiyatı uygulayın.

16. Selam
    Bence ucuzlamasi mantikli eskiyen bisey ucuzlar
    Mesela
    Bir telefon veya bi araba aliyorsun ilk ciktiginda 40 milyar diyelum 5 yil sonra 30 milyara dusucek neden daha yenileri cikti cunki eskidi artik yani bu konuyu acanada hak veriyorum millrt ucuza aliyor ben kaziklandim gibisinden dusunuyor deadulus mesela etkinlikte bol bol hasar veren tasarim dagitildi adam gidip 105tlymi alsin biraz mantikli dusunun lutfen he bende fildisi ve abanoz olmamasina ragmen o 2itemin ucuzlamasina kizdim sebebi onun yerine yeni bi guverte ciksaydi onlar ucuzlasaydi sorun degil ama suan benim gozumde fildisi ve abanoz guvertede haksizlik var digerlerinin tasarim vs yenileri gelismisleri cikinca ucuzlasin bi zahmet

Saygılarımla