Öneri Filolarda bulunan inciler hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Hakan® tarafından 12 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hakan®

Hakan® User

Merhabalar,

Filoya vergi olarak verilen altınları ihtiyacı olan üyeye aktarabildiğim gibi, gönüllü olarak verdiğimiz incilerin de ihtiyacı olan üyeye aktarılması hususunda bir çalışmanız var mıdır?

Altın aktarırken %10 kesinti yapıyor, inci de bu oran çok fazla olacaktır. Böyle bir çalışmanız var ise kesinti oranının da adil olmasını rica ederim.

Şimdiden teşekkürler.

2. Bence inci aktarılırsa bence kotu olur cunku bunu ticarete dokerler yuksek lvl biri gunluk rahat 100bin inci kasabilir bunu filoya bagıslayıp yeni actıgı hesaba atar is ticarete doner

3. Hakan®

Hakan® User

Haklısın bu yönden düşünmedim açıkçası...

Böyle bir işe girişenler elbet cezasız kalmaz ama. Muhakkak belli ederler kendilerini.

Bari filo da bulunan incilerimi alabilsem zamanında yaptık bağışı şimdi kalacak mı öyle.

Bir çözüm bulunur elbet.

4. HASAN*efe

HASAN*efe User

Çok doğru düşünmüşsünüz ve iyi bir noktaya değinmişsiniz :)
    Arkadaşımın dediğine bende katılıyoum ama şöyle ufak bir değişiklik yaparak,
    örn;eğer ki filodaki inciyi oyuncuya aktarmak için bir sınırlama getirilirse ama şöyle ki oyunda neredeyse herşeyi ilk gün yapabilirsin ve sınırlama getirmek mantıklı olmaz eğer ki savaş puanı rutbesinin --baş topçu(15)-- rutbesine na kadar açık değilse ıncı aktarmak mumkun olmasın :)

5. Bizim tr3 sacma bi uygulamamuz vardı hergun istisnasız her gun 9--4 sag ustte bi uye her kezi batırıldı hee gun o yue batırıldı rutbe icin ama emin ol soyle bisey olur alyans kaasası acarlar her gun genede yeni acılan hesabu batırtırlar kenidini sonra onu satıp o hesabı inci cekio alyans filosuna atarlar insanlar her yolu dener bu is %100 ne olursa olsun ticarete doner

6. HASAN*efe

HASAN*efe User

biliyorum hatırlıyorum o günleri kor filosu zamanlarından mı bahsediyorsun :):D

7. Aynen :))

8. Hakan®

Hakan® User

Yetkililere ulaştı mı acep önerimiz nereden bileceğiz...