Filo Sistemi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GÖLGE tarafından 6 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Filo Sisteminde Değişikliğe gidilsin mi ?

1. Fikir Güzel Katılıyorum ve gerçekleşmesini istiyorum.

71,9%
  2. Fikir güzel ama dahada geliştirilebilir.

18,8%
  3. Fikir Güzel ama bence gerek yok.

6,3%
  4. Fikir Güzel Değil

3,1%
  1. GÖLGE

GÖLGE User

Selam
    Oyunda var olan filo sisteminde bazı değişiklilere gidilmesi ve bazı yenilikler yapılması kanaatindeyim.Öncelikle Ana sayfa bölümünden kendimize dost filolar ve rakip filolar seçme imkanı sunulmalı bu filo isimleri ve tagları hazır şekilde bizlere sunulup biz seçmeliyiz mesala bir filoyu dost edinebilmek için karşı tarafında kabul etmesi lazım karşı tarafında kabul etmesi halinde filoyu oyunda gördüğümüz zaman yeşil renkte görünsün ve rakip filolar , herhangi bir filoya savaş açtığımız zaman rakip filodan gördüğümüz oyuncu veya oyucuların filo tagları kırmızı renkte görünsün ayrıca nap filolarda olmalı .
    Chat bölümünde görünen filo tagları nicklerimizle aynı renkte görünmesin onlarda rakip-dost ve nap filolarları şeklinde 3 farklı renkte görünsün.
    Bir kusurum eksiğim olduysa şimdeden affolması temennisiyle..
    Konu hakkında fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum.

47_MARDİN bunu beğendi.
  2. yanlış hatırlamıyorsam oyun yapımcılarının çektiği videoların birinde böyle bir sistemden bahsediyorlardı senin fikrinde gerçekden güzel ve yapılabilir benim düşünceme gelirsek böyle bir sistemin oyuna eklenmesi gerekir aslında.

3. GÖLGE

GÖLGE User

Bahsettiğin videoyu görmedim ama oyunun böyle bir sisteme gerçektende ihtiyacı var.

4. Rakiplermizi ve dostlarımızı zaten tanıyoruz ama filoya yeni katılan arkadaşlar için iyi olur
    inşallah bu filo sistemi gerçekleşir.

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

istekleriniz not edilmektedir.

6. GÖLGE

GÖLGE User

Selam
    Takip ve ilginiz için teşekkürler.

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bu alanda fikirleriniz bizler için değerli her konu her mesajınız tarafımca kontrol edilmektedir. uygun fikirler not alınmaktadır.

8. GÖLGE

GÖLGE User

Selam
    ßu fikir hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum sakıncası yoksa fikir hakkındaki görüşünüzü ve fikrimin uygunluğunu belirtirseniz sevinirim.

9. eee dost filolara cadoclarda sıkmamamalı

10. GÖLGE

GÖLGE User

O konu için bir düzenleme getireleceğini sanmıyorum.

11. bence getirilmeli cunku alt fiflolarıda oluyor filoların

12. GÖLGE

GÖLGE User

Bunun için benim sölediğim filo sisteminin getirilmesi gerek.

13. Gerçekten de güzel düşünmüşsün mükemmel bir fikir umarım bu filo sistemi bir an evvel getirilir böylelikle çakma filolarla gerçek filoları birbirinden ayırt edebilecez.

14. GÖLGE

GÖLGE User

Eğer eklenirse çakma olan filoları ayırt etcez ve rakip filoları kendimiz belirleyebilecez