Filo savaşı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve «КяǎŁǍяťuя» tarafından 5 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sa benim bir önerim olacak belki daha öncede bunu dilen getiren olmuştur.oyuna yeni bir heyecan gelmesini istiyoruz adı üstünde deniz savaşı ama savaşların oldugu yok herkes alyans alyans bölündü alyans savaşı haricinde savaş yok ve günün çoğu boş geçiyor bu sebeblede başka oyunlarda arıyoruz. Bu boş gecen zamanlarda savaş üzernde çok durdum nasıl bir heyecan olabilir diğer oyunlara bakınca cabal online knight vs bu oyunlarda belli saatlerde klan savaşı oluyor savaş saatlernde özel harita gibi bir yere girip savaşıyorlar kazanan tarafa ödüller veriliyor bnde bunu seafighta uyarlamak istedim. seafightta bu şöyle olabilir mi ? : mesela A B C D filosu var kurayla A filosuyla C filosu eşleşiyor eşleşme olduktan snra bu filolara girişler olmamalı ve savaş saatlerini beklemeye başlıcaklar her eşleşme oldugunda 5 saat snra savaşa özel bir haritada veya serverde girsinler yada bu saat sistemini kaldırıp eşleşmede gelen filolar hemen o haritaya veya servere girmesi için uyarı verilsin 15 dakika sonra savaş bonusuna gireceksiniz vs artık alyans savaşları yerine filo savaşları daha ön planda olmalı inş bu fikrimi beğenir ve faaliyete geçirirsiniz

-onur824- bunu beğendi.