Filo hatası!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ••нεLLвσч•• tarafından 24 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler diliyorum öncelikle yabancı bölümde oynadıgım için dil bilmiyorum buraya yazmak gereği duydum 2 haftadır filoya başvuramıyorum...

Başvurdugumda tekrar başvurma yeri geliyor. 2 haftadır aynı sorun filo açtıgım zaman kelimeleri yazdıgımda altınım gidiyor hata verıyor altın geri geliyor bende bişi anlamadım herkez düşman oldu :cool:
    Gereken yerlere iletirseniz sevinirim. yama gününde bi el atsınlar şuana kadar beklediğim hata.belki yama günü geldiğinde düzelmiştir diye bakıyorum ama hiç düzelmedi şuana kadar o_O

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

normal şartlar da şuan eğer filoya giriş yapamıyorsanız ertesi gün 24 saat üzerinden geçtiği zaman filoya tekrar giriş yapmanız mümkündür. veya filo kuruyorum diyorsunuz ya, filoya başka bir geminizi de başvurun liderliği ona devredip ANA geminiz den çıkış alın kapatın oyun ekranını ve kendinizi filodan atmayı deneyin bu sayede girmek istediğiniz yeni filoya da 24 saat ceza almadan giriş sağlanılıyor. bunları da yaptıktan sonra sorun hala devam ediyorsa lütfen supporta başvurun

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.