filo arıyorum tr1

Konusu 'Donanma' forumundadır ve ShevaB tarafından 4 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShevaB

ShevaB User

Buradan filo bulabileceğimi sanmıyorum ama yazmaktan da zarar gelmez.

Şöyle söylemek daha iyi olur ; benim asıl çarım tr3de ve 1 yıl banlı. şimdi bu etkinlikleri ve seafight'ın dağıttığı kuponları duydum 2 gün önce aynı banlı ve asıl 3 yıldır oynadığım carımın tr1 serverında oyuna başladım. Hemen çarımın özelliklerini yazıyorum tabi size kötü gelecek normaldir bana da öyle geliyor :)

*6 tane basit güverte var.
    *gülle olsun barut olsun vs tüm mühimmatlar çok iyi durumda.
    *392bin tecrübe var levelim 5 fakat 9 yapabilirim ,korsanlık yapmıyorum.
    *Elit seviyem 5(6olmak üzere)
    *teamspeak kullanırım.

Tekrar hatırlatayım benim asıl çarım tr3 fakat o geçen sene mayıs ayında ban aldı. bu sene mayıs da açılacak.

ulaşım için : buraya hax.sheva(skype adresim) mesaj bırakabilirsiniz. oyundanda Sheva* nickine posta ile mesaj atma imkanınız var.

İyi forumlar..

Son düzenlenen: 9 Nisan 2014
  2. Pozitif Filoya başvur (+) tr1 de

meridus bunu beğendi.
  3. Kardeşim kaptanlar.tc filomuza başvurunu bekliorum. Filomuz 85 kişiden oluşmakta. Team speak kullanmaktayız. Yardımlaşma vs filomuzda mevcuttur. Bu yazıyı okuyan diğer arkadaşlar da başvurularını gerçekleştirsinler. Filomuz genelde aşağı haritalarda takılır. Filomuzda 11 lvl üstü güçlü arkadaşlarımızda mevcuttur. Gelişmekte olan bir filoyuz. Hedefimizde 100 online oyuncuya ulaşmak. Bekleriz kardeşim...

4. ShevaB

ShevaB User

Alo_Aloooo_Ben_Wahit başvuru yaptım heyecanla donanmaya kabulunuzu bekliyorum ayrıca tp puanım 342bin an itibari ile

5. ShevaB

ShevaB User

yukardaki arkadaşımızın filosuna girdim ancak fazla aktif değillermiş ts3de filanda düzen yoktu çıktım.

yani ; filo arıyorum. tp'm 400bini geçti.

6. Istersen sana yardımcı olabilirim.Güvertelerini fişlemek için zaten fiyatlarında baya düşüş söz konusu