Fikirlerim..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve antalya_07 tarafından 4 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Zıpkın Kodu Verilsin Mi ?

1. Evet

87,5%
  2. Hayır

12,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mantıklı zaten Suan sağlam 5 lvl gemiler var onlaarıda yukarı cıkartılmış olur adam oyukla 13k atıyor 5 lvl ne işi var orda

2. KerBeY

KerBeY User

belli tp de otomatik level atlatmalı mesela 20 level için 150 m tp olduğu an atlatmalı bence

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Yani bazıları yetişemiyor diye diğerlerinin emekleri heba edilsin diyorsunuz kısaca. Rekabet istiyorsanız global 6 yeni bir server orada başlayabilirsiniz.

4. Suan ki gelismislik icin 150m cok dusuk rakam olur. Sonucta zamaninda 20 levele 150 m tplerle ciktik ustelik amiral topu yokken

5. KerBeY

KerBeY User

örnek olarak söyledim 150 m yi saten 15 levelken 150 m den fazla tpm vardı ama dediğimiz gibi gelişen seafight için belirli tp ye ulaşan gemi otomatik level atlamalı hangi devirde kaldık zıpkınla level atlıyoruz :D:);)

6. TheRemix*

TheRemix* User

Merhaba öncelikle biliyorsunuz ki global 6 gibi yeni açılan serverlerda yada yeni başlayan oyuncular ne yazık ki geçmişte çıkan tasarımları alamamakta birçok kez istekler dile getirildi biliyoruz ki sizin yapabileceğiniz bir şey yok ancak oyun yapımcılarına iletebileceğinizi düşünüyoruz sizinde desteklerinizi bekliyoruz.

7. bizim serverlar için olmasa da yeni serverlara çıkarılmalı. Eski tasarımlar benim gbi düşünen eski kafalılar için daha iyi zig zag çiziyor yenileri zig zag çizmiyor sıkıntı yeniler çok saçma gidişleri var

8. Paskalya etkinliğinde zati çıkıyordu eski tasarımlar ne azından geçen sene çıkmıştı tahminen yine çıkarırlar.

9. Fearles[]

Fearles[] User

Arkadaşlar oyunda uygulanabilecek bir kaç fikir söylüyecem.Umarım destek görür ve uygulanır.
    1. fikrim kayıp aşk konusunda.Bu eşyanın belli bölgede açılması bazen insanı delirtiyor çünkü sistemleri kayıp aşkın içine sokamayabiliyoruz.Kayıp aşk onu açan geminin etrafında aynı alanla açılsa güzel olmaz mı yani bizimle hareket eden bir kayıp aşk düşünün.
    2. fikrim ise sandıklar konusunda.Ben sandıkların tamamen değişmesi taraftarıyım.Sandıkların yerine Kazı-Kazan mantığıyla çalışan Mojo kazanı benzeri bir görevci gelecek.Adı kazı-kazan bile olabilir gerçekten.Ve mevcut indirimlerimiz dahilinde yine minimum 900 inciye atıyoruz ve rasgele bir ödül alıyoruz.Etkinliklerdede yine aynı mantıkta görevcide ek bir sekme açılacak ve etkinlik Kazı-Kazan işleminide bu sekmeden yapıcaz. Umarım beğenirsiniz herkese iyi günler iyi oyunlar arkadaşlar.

sedam44 ve яoтαsız bunu beğendi.
  10. beatdovne

beatdovne User

1. fikrini pek sevmedim birşey demiyorum ama 2. fikrin çok mantıklı etkinlik sandığı veya normal sandık arıycağımıza böyle güvenli limanlardan sandık açıyomuş gibi mojo atıyomuş gibi birşey ekleseler güzel olur

11. mamı_55

mamı_55 User

Sandık aramanın bi keyfi var diye düşünüyorum. Kayıp aşk konusunda ise kararsızım. Olsa da olur olmasa da.

12. heaty

heaty User

arkadaşında dediği gibi sandık açmanın ayrı bir keyfi var bence

13. 1.fikir konusunda destek olmayacağım. Kayıp aşk hasar yükseltmenin yanı sıra farklı amaçlar içinde kullanılabilen bir item ayrıca tabi ki zorluğu olmalı öyle 1 item yaktın diye herşey kolay olmamalı.
    2. fikir konusunda evet benim işime yarar ama sandık tasarımı olayı var dışarda sandık tasarımı kullanmak bir handikap oradaysa herkes sandık tasarımı ile girer atmadan önce yeteneklerden ödülü yükseltir yani kısacası tehlikesiz kâr elde eder, sandıklar için bu fikrin dışında sandık sayısı arttırılması gerekiyor. Şuan ki Mega TR serveri TR 1-2-3 demek ama sandık sayısı tek server için atılan kadar

14. reswani02

reswani02 User

Arkadaşlar herkese iyi oyunlar şu anda Alışveriş Noktasında bazı türdeki topların geliştirilmesi yapılabiliyor ama bu toplar herkeste olmayabiliyor.Bunun yerine herkesin kendi top stoğuna göre Alışveriş Noktasında yükseltmeler bulunsa daha güzel olur diye düşünüyorum.

яoтαsız bunu beğendi.
  15. Eskiden öyleydi aslında ilkte kafa karısıyor ama bence sorun degil

16. reswani02

reswani02 User

Eski sistem daha iyiydi bence çünkü şu anda herkes top gelişimi yapamıyor

17. Yeni Lvller geliyor ama 21 25 arası olamayan arkadaşlarımızda bulunmakta yeni lvller cıktığı zaman taç oranların %50 ye inmesini istiyoruz lütfen bu konuyu kapatmadan destek veriniz tşkler

18. Saat kaçta yama çalışması baslayacak Türkiye saati ile 14:00'da mıdır acaba ?

19. onu bilmiyoruz

20. Neden %50ye insin ki? Mantıklı bir açıklaması varmı acaba. Biz zamanında 6-7m elit gülle, 35-40bin 500lük zıpkın harcadık, dediğinize olursa bu harcadığımız öğelerin yarısının bize yüklenmesini talep ederiz. Kısacası benim görüşüme göre olası değil talep ettiğiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.