Fikirlerim..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve antalya_07 tarafından 4 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Zıpkın Kodu Verilsin Mi ?

1. Evet

87,5%
  2. Hayır

12,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam ;

Olabilir neden olmasın :) güzel bir fikir . Bu konu hakkında öneri sunacağım yetkili makamlara.

İyi oyunlar.

2. DELGADO*

DELGADO* User

Şu şekildeyse mesela dp full ama hala dp çıkıyor bunun yerine vp çıksın doluysa. :)

3. atlas42

atlas42 User

Programcılar için vudu puanına çevirmesi kolay olabileceğini düşündüğümden böyle bir teklif getirdim.

4. atlas42

atlas42 User

O da güzel bir seçenek. Artık hangisi kolaylarına gelirse.

5. bu konu yıllardır açılıyo fakat bi çözüm veya bi değerlendirilme getirilmedi

6. Vudu dönse nolcak güçsüz gemilerin işine yarar oda zaten artık onlara nerdeys tek vuruyolar bu sefer 2 kere vurcak 5sn sürcek 3 saniye yerine

7. miçonun süresi isterse 100 sene olsun bu yeni oyununun nasıl zararına olabilir ki sonuçta 100 senede olsa 1 günde olsa atış süresi %40 kısalır bu kadar basit ekstra farklı bi özellik yok ayrıca sanırım 7 bin inciye 1 haftalık alıyorsun zaten yani 1senelik almak 365 bin inci o kadar büyütecek bieşy değil

8. Sandiklarda Karaborsada Vudu Topu İstiyoruz .

9. recvol

recvol User

sandık istediniz sandık koydular bu seferde içindeki ödülleri beğenmiyonuz oldu o zaman sandıklara top koysunlar . karaborsadan topu nasıl almayı düşünüyonuz onun için npc lerin ruh kurukafa v.b . şeyler vermesi lazım oda yok yenilik yerine elimizdekilerle yetinelim yoksa gülle kısıtlaması getirilseydi nasıl kesilecekti npc ler hiç düşündünüzmü

10. recvol sanki her sandıktan güllemi çıkıyor ben dün 10 sandık aldım sadece birinden 5 bin küsür gülle çıktı şuan her haritada skuld kaynıyor verdandiyi kesip bırakıyorlar çünkü gülle yok urd kesmekse benim gemimle 10 dakikada 1 tane anca bitiyor nerdeyse seafight zarar ediyor olacakki oyukla verilen hasarı yarıya düşürmüş bu etkinlikte böyle geçer gider gemisi güçlü olan yine dodurur gemisini emekle birşeyler yapmaya çalışanda kaldığı yerden sürünmeye devam eder bizim gib sağolun böyle bir etkinlikten insanları eli boş bıraktığınız için

11. recvol

recvol User

oyunda etkinlik gülleleri yapmamız için yeteri kadar malzeme var urd kesiyon kartopu alıyon onu geliştirip buzlu yapıyon onlada verdandi kesiyon inci alıyon buzluyuda inci ile dönüştürüyon skuld kesip kristal alıyon işte bizler ise herşey hazır olsun elimize verilsin hiç zorlanmayalım istiyoruz o zaman etkinliğin ne önemi kalıyor arkadaşlar biraz zaman ayırıcanız hayır benim zamanım yok diyorsanız etkinliğe hiç başlamıyacanız o zaman

12. yahu bende dünya kadar buz yanığı var ben bile skuldu havaiyle kesiyorum arkadan atlı mı kovalıyorda yaptığınız 1k buz yanığını skulda sıkıp hızlı bitirme derdindesiniz atın patlayan havai gene aynı kristali verecek

13. BüRKüT*

BüRKüT* User

örnek veriyim bi ara bi bug oluştu bazı hesaplardaki 3. seviye vudu rahibi oldu 7-8 yıl.bazı hesaplarda kaldırıldı ama kalanlarda oldu.böyle sınırlandırmalar çok önem arzeden, nadir itemlerde olmalı.miço bu kapsamdamı dersek bence değil ama süresi uzatılabilir.

14. 3. seviye vudu rahibinin son kullanma süresi viplikle entegreli yada sınırsız olması lazım. Şuan son kullanma tarihi süreli olan rahip 4. seviye vudu rahibi. Yakın zamanda maks süresi kaldırılmış değerli buff nimet şuan ebnde 420 gün oldu bundan önce yaptığım yengeçler - aslanlar nimet verirse boşa gidiyordu, daha sınır 90 günden uzatılalı 1-1 buçuk ay olmasına rağmen süresinş 330 gün uzatabiliyorsam bunu herkes yapabilir ve yapmalı

15. recvol

recvol User

level kısıtlamalarını lig sistemi gibi yapılsa bence daha doğru olur ve aşağıdan yukarı oyuncu yetişmesi sağlanmış olur belli seviyeleri geçmek için belli bir elit puan gibi bir düzenleme olsa o seviyeyi geçen oyuncu bir üst seviyedeki npc yada canavarlardan ödül alabilecek ve alt seviyedi npc ve canavarlardan ödül alamayacak zaten şimdi de oyun o dururma gidiyor gibi çünkü kısa bir zaman içinde yeni leveller geliyor ve bu levelleri yenileri izleyecek gibi görünüyor

16. KerBeY

KerBeY User

bana mantıklı geldi belli elit puana göre level sınırı olsa iyi olur hem oyun başlıyalı 10 sene oldu hala aynı şekilde hiç gelişme olmadan level atlıyoruz buna bi yenilik gerekebilir

17. Leveller için tp-ep sınırlaması olmalı 5 level 3 milyar tp nedir arkadaş. Adam daha rakibe gülle atmamış sonra geliyor forumda yok 25leveller alt haritalarda kasılamasın etkinliklerde biz kasamıyoruz diyor. O arkadaşlar zaten kasamasın hak etmiyor

18. EBTR

EBTR User

Tecrübe puanlari uçup gitmiş oyun birincileri milyarlarca tp kasmis bu konuda bir düzenleme yapılmalı yine 1.olsun ama şöyle ilk 100 den asaginin tp si silinsin ilk yüzdeki oyuncularda aralarındaki fark kadar tp alsın ve en azından bir rekabet yaratılmış olur yoksa 20 yıl tp kassanda 1.olan kişi geçilemez düzenleme şart bu konuda

19. mamı_55

mamı_55 User

Allah aşkına biraz mantıklı şeyler önerin bu nedir ya şaka mısınız...

20. Aslında bota care bulunsa iyi olur ne kadar koymuyoruz desede ilk 100 dekiler bazıları hariç gemi 24 saat acık tamam bazılarını 5-6 kişi kullanıyodur bişey diyemem ama cogu botta özel vuruyor elitle sürekli zaten inci sıkıntısı yok bişey yok tek amacı sıralamada kalmak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.