Fikirlerim..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve antalya_07 tarafından 4 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Zıpkın Kodu Verilsin Mi ?

1. Evet

87,5%
  2. Hayır

12,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TATUŞKA

TATUŞKA User

HERHALDE COK BASIT BIR KONU ACTIM BOKORUN YANINDA O YUZDEN CEVAP YAZMAYA tenezzul eden bıle yo herkese tesekurler

2. İyi akşamlar benim gibi birçok arkadaşımda seafight yeniden başlamak istiyor ,onların sesiyim :) çoğu serverde sıfırdan başlamak olanaksız ve çekici değil anlıyacağınız albenisi yok çünkü eşit rekabet olanağı yok herkez gelişmişken bütün indirim kampanyalarından faydalanmışken biz çok -eksiyle başlıyoruz ,uzun lafın kısası yeni server gerekli bununle ilgili proje varmı oyuncular için bi anket yapılabilir.
    Sohbeti kapatmamanızı istiyorum istiyen arkadaşlar illaki bir kaç cümle ekliyecektir tekrar iyi geceler sağlıcakla kalın.

3. heaty

heaty User

yeni server olarak global 6 mevcut haziran sonunda açıldı. Dahada uzun bir süre yeni server açılcağını düşünmüyorum açıkca

4. Betayı beklemeye devam o zaman

5. mamı_55

mamı_55 User

Sana şöyle söyleyim daha sunucunun ilk gününden para yatıranla yatırmayan farkı ortaya çıkmıştı o sunucuda. O sunucuya ilk girenlerden biriydim 54 nolu id bendeydi hatta. 2. haritaya çıktım geri 1 e inmem saatimi aldı. Sürekli batırıyorlar. Hepsinde vudu topu buz güllesi vs. Oyun zekasıyla ve el becerisiyle birşey yapılması için parasız bir sunucu açılmalı diye düşünüyorum. Emek olmalı.

6. Melih

Melih User

Her oyun para için kurulur ilk başta oyuncu çekmek için değişik ödüller sonra bağımlı yapıp paranı alırlar bu oyunda kurulduğunda turnuvalar vardı 10 bin euro ve filoya 5 bin dolar veriliyordu gerisini sen düşün

7. Eskiden kullanabiliyorduk.Nereden baksan 2 senedir rat yerine tortuga tasarımı duruyor.Eskisi gibi rat ve sincler msn tasarımları gelsin.

8. s.a kolay gelsin.

Malum serverler birleşti sunuculardaki oyuncular arttı fakat biz eskiden TR1 olarak hergün savaşırdık hergün adalar vurulur sistemler kesilirdi şimdi oyuncu artmasına rağmen savaşılmaz hale geldi oyunda önceden ayda bir etkinlik çıkardı şimdi 2 etkinlik peşpeşe çıkıyor herkesin gemisi milyon milyon inci gülle dolu haritalarda sandık bulunmuyor kısacası etkinlik işine biraz ara verin bot kullanımını engelleyin taş kale yetenek biraz zorlaşsın oyun artık zevk vermıyor millet sadece etkinlikte yada savasmak için giriyor ve görünen o ki sizde bunu anladığınız için durmadan etkinlik çıkarıyorsunuz. Mesela eski etkinlikler çıksın eski tasarımlar petler felan verilsin durmadan yeni birşey çıkarmanıza gerek yok.

Saygılarımla.

cenaze13 bunu beğendi.
  9. atlas42

atlas42 User

Bana göre bot kullananların kastıkları yanına kær kaldığı için bizleri oyundan soğutuyor.

10. tabiki en paya bu konu sahip

11. atlas42

atlas42 User

Bu konuda ben de mamı_55 arkadaşıma katılıyorum. Hiç değilse 1 tane parasız sunucu açılabilir. Bigpoint burdan da sadece oynanılan süreyle kazansın bari.

12. Melih

Melih User

Diğer serverler adaletsiz olur ozaman parasız server olursa her servere aynı işlem uygulanmalı düşünceniz güzel fakat uyumsuz bence

13. Global 6 yeni açilmişken yeni bir tane açilması mantiksiz olur.

14. atlas42

atlas42 User

O zaman ne zaman açılır Allah bilir, yeni bir sunucu açılırsa isteğimiz parasız olsun beta gibi. Zaten her sunucu kendi arasında değerlendiriliyor. Serverler arası bir savaş felan yok.

15. Melih

Melih User

Bizde server birleşmesine karsiydik ama seafight ne derse o oluyor oyun artık monotonluktan nasıl kurtulur bilinmez inşallah bir umut serverler ayrılsa ozaman tadı tekrar gelir

16. Merhaba,
    Seafight oyununu Türkiye de binlerce kişi oynuyor ve 20 level üstü oyuncunun sayısı yüzlerce. 27 sınavı için koyulan barem mantık ötesi. Sistemi atma sıklığı çok düşük ve sürekli göz haritayı kollamak zorunda. Gözler mahvoluyo,tek haritaya hapis kalıyorsunuz.Ya da hangi haritalardan görebileceğimiz konusunda bilgilendirin. Bu kadar sıkıntılı bir sistem için bunun bildirilmesi iyi olurdu.Üstelik de ekranda beliren yazı bir saniye görünüp kayboluyor. Hepsi olsa da onca kalabalık içinde son atışı yapacaksınız. Yapan nasıl yaptı derseniz yüzde 0,003 olasılık için konuşmayalım boşuna derim. Şahsen göz sağlığım bozuldu.
    Ha illada bu diyorsanız o zaman etkinlikdeki sistemler gibi sayaç konulsun millet de bilir düzenini ayarlar bir şeyleri. Yani 500 sitemin kaçı kesildi kaçı kaldı bilelim ki biz de gayret edelim. Körü körüne oyun olur mu ? Hatta o şartlarda bile zor olur da en azından bir disiplin olur.
    Zaten sınav iptal edince kurukafaları da kaybediyoruz.E bu kadar zorlama neye ? Etkinlik gelecek diye sınav alamadım kaç gündür boş dolanıyorum olur ki etkinlik görevlerinde iptal etmek zorunda kalırım diye.Bizleri mağdur etmemeniz dileğiyle...

17. Melih

Melih User

Okadar tasarım i gectin rat pack mi kaldı kardeş seafight genelde fazla oylama sonucuna göre tasarım atıyor en sevilenleri kişiye özel tasarım zor destek alirsan belki gerekli yerlere iletilir ama zor bizde eski bokor tasarımları gibi olsun diyoruz yeni tasarımlar ama gelişme yok

18. Seafight oyununu sürekli olarak oynayan bir insanım bu sunacağım öneri siz yetkili arkadaşların rahatlamasına yönelik olduğu düşüncesindeyim forumda en alt kademe yetkilerinden en üsteki yetkilerine kadar hangi işleri yaptığını hangi sorun da kime gidileceği konusun da aydınlatıcı bir yol gösteren konu olursa yetkili arkadaşlar da gereksiz sorulara maruz kalmaz ayrıca sorunu olan arkadaşın sorunu da daha hızlı çözüme kavuşabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.