Fikir ve Öneriler

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Nugget-TR tarafından 24 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Nugget-TR

Nugget-TR User

Merhabalar Seafight Ekibi;

1) AZALAN ÖDÜL SİSTEMİ:

Yeni açılan sunucu da azalan ödül sistemi mevcut. Oyunda kısa sürede gelişip diğer oyunculara fark atmamız için sürekli online olmamız gerekmekte. Bu durum gelişmemizi olumsuz etkilemektedir. (inci,taç, tp vs..)

2) BOT YAZILIMI:

Oyunda bot yazılımlar kullanan oyuncu sayısı çok yüksek. Support' a ticket oluşturmamıza rağmen illegal yollardan ödül kazanan oyuncular ne yazık ki cezalandırılmıyor. Bu bot kullanımıyla ilgili yazılım ekibiniz illaki gerekli önlemleri alıyordur ama daha çok almasını rica ediyorum. Bot yazılımı kullananlar ağır cezalandırılsın. Bot kullanan oyuncular yüzünden bizler ne inci kasabiliyoruz ne gelişebiliyoruz.

3) PAKETLERİN FİYATLARI:

Türkiye' de sizler de biliyorsunuz ki ekonomik kriz mevcut. Paket fiyatları bizi olumsuz etkilemekte. Her haftada bir anasayfa da gemimizin güçlü olmasına etki edecek paketler görüyoruz. Mecburen diğer oyunculardan bir kaç adım önde olabilmek için almak durumunda kalıyoruz, bu da maalesef maddi yönden bizi derinden etkiliyor. Oyun yöneticileri sürekli paket satıp yüksek kazanç elde edip daha iyi hizmet vermek istiyor. Bunun bilincindeyiz fakat paket satış fiyatlarında indirime gidilmeli. En azından denenmeli. Ben düşünüyorum ki daha çok satış olacaktır ve oyun yönetimine olumlu katkı sağlayacaktır.

4) YENİ SUNUCU GÜNLÜK GİRİŞ BONUSU:

Bizler yeni sunucuda oynadığımız için giriş ödüllerimiz ne yazık ki oldukça düşük. İyi ödüller kazanabilmemiz için 1-2 belki de 3 yıl geçmesi gerekiyor. Düşüncem giriş ödüllerini biraz daha arttırmanız. Bu bizlere ufak ta olsa gelişim katkısı sağlayacaktır.

5) FİLOLARA BAŞVURMA SORUNU:

Yeni sunucuda maalesef bir çok oyuncu filoya başvuramıyor. Başvuru gönder butonuna bastığımız an "Bilinmeyen bir hata oluştu" uyarısı çıkmakta. Filolara katılamadığımız gibi filo da kuramıyoruz. Bu bizi ciddi anlamda etkilemektedir. (Ada savaşı, alyans, indirimden faydalanamama gibi...) Bu sorun 24 gündür devam etmekte. Bir çok kez foruma konu oluşturdum, support' a ticket açtım. Aldığım cevap sorun bilinmekte ekibimiz sorun üzerinde çalışmaktadır. Bir hatayı düzeltmek bu kadar uzun sürmemeli bence. Lütfen bu hatayı çözün, biz eğlenmek için oyun oynuyoruz fakat bu hatalar yüzünden ne yazık ki oyundan zevk alamıyoruz. Yetkililerin dikkatine...

6) YENİ SUNUCU DONMA SORUNU:

İnternet altyapımın fiber olmasına rağmen oyundan sürekli olarak bağlantım kopmakta. Bunu global chattan sordum, diğer arkadaşlarda da aynı eş zamanlı sürede kopukluklar yaşanıyor. Aynı zamanda ciddi derecede lag(donma, kasma) mevcut. Bu sorunu şahsi fikrim olarak gereksiz npclerin sayısının aza indirilmesi(Kanlı savaşçı: Haritalar kaynıyor.) Oyuna belirli zamanlarda restart atılması gibi.. Teknik ekip daha iyi bilir tabii.. Bu sorunu da çözebilirseniz bizler keyifli oyun oynuyor olacağız.

7) SEAFIGHT BULUŞMA ETKİNLİKLERİ:

Bu zamana kadar düzenlemiş olduğunuz bir çok etkinliğe katıldım. (Üsküdar,Beşiktaş)
    Gayet güzel sıcak kanlı insanlarla tanıştık. Organizasyonlarınız harikaydı.
    Bu tarz etkinliklerin sayısını daha fazla sayıya çıkartıp sosyal medyada etkileşim yaratabilirsiniz. Katılım sayısı git gide yükselecektir. Oyun sürekli bilgisayar başında oturup asosyalleşmek olmamalı. Bu tarz sosyal faaliyetlerle insanları bir araya getirip, sohbet tanışma fırsatı sağlayıp bizlere oyundan keyif aldırabilirsiniz.

Şimdilik paylaşacaklarım bu kadar, aklıma geldikçe eklemelerde bulunacağım.

Saygılarımla.
    PUSAT

NePs, feteol, pashadayi ve bir başka kişi bunu beğendi.
  2. Kesinlikle Katılıyorum

61.Bölge

pashadayi ve X.MezaRKabuL.X bunu beğendi.
  3. Kesinlikle Katılıyorum (тüякιуєм).

pashadayi bunu beğendi.
  4. pashadayi

pashadayi User

kesinlikle katılıyorum üşenmeden bunları yazıp serverımızla ilgilenmesini söylemişsin tebrikler

5. feteol

feteol User

eline sağlık koca yürekli adam

6. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Bu fikirlerinizi raporlarımıza ekliyorum.;)

Saygılarımla.