FİKİR HAVUZU BOŞ KIMSE DIKKATE ALMIYOR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ΥıŁÐıŻßèÝ58-LAV tarafından 6 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Beyler artık öğrenmeniz lazım bu fikir havuzu öneriler vs vs boş kimse takmıyor en fazla ilettik derler en güzel fikri bile oyuna getırmezler .bıgpoınt nerde para kazanıcagı bırsey var onu getırır oyuna sen ıstedıgın kadar guzel ve lazım olan bır fıkır öneri sun dikkate dahi almazlar .ben buraya fikir yazdım oyuna geldi diyen varsa buyursun yazsın benı mahçup etsin. oyunu güzelleştirmek adına hiç birşey olmuyor . etkinlikten etkinliğe oynar oldum oyunda yapıcak birşeyim yok herseyı fulledım kaldı öyle .bundan bır ay önce savaş haritası gibi birşey cıkarın dedım on kere yazdık tıklayan yok . eğlenceli birşeyler getırın artık oyuna

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

biz iletiriz uygulanması yıllar alsada emin olun dikkate alınmaktadır. sisteme bir şeyler eklerken hataları en aza indirmek için uzun süreler almaktadır.

3. özkantr

özkantr User

ben ıkı yıl once su ankı tas sıstemıne benzer bı fıkır onermıstım onu yaptılar heralde duzenleyıp :) fıkırler dıkkate alınıyor

Beylerbeyi bunu beğendi.