[Fikir] Alyans NAP sistemi - Pırıltı içerik değişimi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kimbuOSMANLI tarafından 10 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikirleri destekliyor musunuz ?

1. Her iki fikirde güzel destekliyorum

83,3%
  2. 1. Fikir güzel sadece onu destekliyorum

16,7%
  3. 2. Fikir güzel sadece onu destekliyorum

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Her ikisini de desteklemiyorum

oy sayısı 0
    0,0%
  1. Merhaba,

2 farklı fikrim var birer önderi bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

1. si Alyans NAP sistemi, bildiğiniz gibi filolar bir alyans altında toplanıyor. Ama bu konu adalarda sıkıntı yaratıyor ya da düşman mı değil mi ayırt edilmesi konusunda. Bunun için şöyle bir düşüncem var donanma sayfasında tek bir filo üzerinde NAP sistemi koyularak 3 filo sınırı ile bu anlaşma sağlanabilir. A filosu alyans filosu diyelim B, C ve D ler de filolar diyelim bu 3 filo A filosuna ateşkes talebi yolladığında ve A filosunun kabul etmesi durumunda bir anlaşma sürecine gidilmiş olsun. Bu sistem alyans filosunun edindiği ayrıcalıkları diğer filolara sunmayacak tabi ki yani en azından ben o kadarını desteklemiyorum. Sadece adaların ateşkes durumunda bu 3 nap filoya saldırmaması söz konusu olacak. Diğer ada nimetlerinden faydalanmayacaklar. Mini haritada da bu filolar kırmızı değil de farklı renkte görünecektir böylece.

2. fikrimde pırıltı içeriklerinin etkinliklerde değişime gitmesidir. İnci miktarının artırılması ya da o anki etkinliğe özgü değişik ödüller verilmesi gibi. Tp miktarları ciddi derecede yükseltilebilir, mojo sayısı yükselebilir, etkinlik ya da normal sandık anahtarı çıkabilir , ruh ya da ışık yayan çıkabilir vb.