fazla vurma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve turanaltin tarafından 8 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. turanaltin

turanaltin User

barutluk 7-6 sektant 7-6 bodoslama 7-6 rampa 7-7 top Yerlerı 7-6 salma omurga 7-5 alet deposu7-5

bundan sonra daha fazla vurmak ıcın hangı kaleıYı acmalıYım . su an 9 bın barututlan vuruom ve 35 Yetenek gemı daha fazla vurmak ıcn ne YapmalıYım

2. Eğer kaçınmasız npcye fazla vurmak istiyorsan petine kritik taşı ve top hasarı takmalısın geliştirmelisin Ben oyukla kritik 17300 görüyorum gemindede gelişmiş kritik taşı olmalı

Son düzenlenen: 8 Eylül 2016
  3. Top hasarı veren destekler elde et. Kristal nimeti vudu güvertesi çıkarırsan 299 top yerin olur. Yaklaşık 11k yı görürsün. Bonus harita kas.

4. MuRaT.TR

MuRaT.TR User

düzelen hiç birşe yok furuma yazıyorsunuzda taşlar gelmedi karaborsadan gülle alıyorum inci gidiyor gülle hala gelmıyor oyuk gülle bile alamıyorum 181/21159739 alın gemı bu inceleyin bakın benden sonra tasarım alanların taşları geldi benim hala yok nasıl düzeltiyonuz oyunu bide foruma yazıyonuz düzeltildi diye

5. İdinle beraber supporta yaz support bakıyor o tarz sorunlara