fazla malzeme ve sınavı askıya alma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve б1_ߣĄĈĶŜĖÃĻŎŖĎ_б1 tarafından 10 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

1- Bitpazarı gibi bir yer olsa de orda fazla malzemeleri takas edebilsek.Örneğin bana sandıktan habire amiral topu çıkıyor. Bunu 2 ver 1 al gibi başka topla değişebilsem.Ya da gözcünün bildiklerini çok kullanmıyorum sayısı da çok arttı bit pazarında başka şeyle değişebilsem.
    2- Özel haritaların ödülleri başına buyruk olmasın. Sıraya konulsun bu oyunculara da şevk verir ivme verir.Mesela 3 -4 tane yengeç vuran kristal nimetini alabilsin.
    3- Bot yasak ama nereye kadar kontrol edilebiliyor? Tam tersi adaletsiz bir ortamı besliyor. Bu yüzden sadece özel haritalar için Bigpoint kendi bot prg. nı satabilir. Özel harita yapılırken birebir başında beklemenin de bir anlamı yok zaten.

2. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

1) ilk olarak amiral topu örnek verdiniz. Bende o örnek üzerinden gidiyorum. Amiral topu oyunda değerli bir toptur. Her ne kadar size gereksiz gelse de rütbe için , tp için ,elit puan için çok büyük bir önem taşımaktadır. Ayrıca amiral topu eğer aklınızda "vudu topu ile takas edilebilir. " Gibi bir düşünce var ise bu söz konusu olamaz. Çünkü vudu topu para ile satılan bir itemdir.

2) haritalar sırasıyla ödül verirse o zaman oyunda bulunan kristal nimetinin bir artı etkisi kalmayacaktır. Bu da önceden elinde olan kişi için kötü bir durum olacaktır. Tek taraflı olaya bakmayınız. En etkili ödül verme sistem şansa bağlı olanıdır.

3) bot kullanmak ve bota teşvik etmek kesinlikle yasaktır. Ne derece kontrol edilebilir bu konu hakkında bir bilgiye sahip değilim. Ancak programcılar bu durumu çözmek için elinden geleni yaptığına emin olabilirsiniz. Seafight yönetimi bot konusunun farkında olduğundan dolayı artık oyunda daha fazla vakit geçirmeyi gerektiren eventler yapmaktadır. Böylece bot kullanımın önüne geçmeyi sağlamaktadırlar.

İyi oyunlar.

3. Merhaba,
    Sevgili moderatörüm kristal nimetine tek taraflı bakmam mümkün değil, önceden elinde olan zaten sandıktan bulmuş olacak bu da dediğiniz şans faktörü kapsamına girer.Diğer şekliyle herkes haritadan alırdı bu da emeğin karşılığı faktörü olurdu. En etkili ödül verme sistemi şansa bağlı olan diyorsunuz ama şartlar eşit olmazsa şans devreden çıkıyor.Ben bot kullanmadığım için topladığım mojo sayısı kullananla aynı sayıda olmuyor.Ya da ben bot kullanmadığım için ayda bir veya en fazla 2 adet yengeç haritası vurabiliyorken bot kullananlar ayda 10 adet yengeç haritası bitirebiliyorlar.Bu da kristal nimetini alma şansını artırıyor. Dahası sistem bunu dağıtmada belli bir oranda yapıyor belki de o zaman benim şansım azalıyor.Burda şans yıllardır geri planda.
    1. maddede ise tüm malzemeler için yazmıştım.Elimde fazla olan.Başarılar..

Son düzenlenen: 14 Haziran 2017
  4. Kristal nimeti senelerdir oyunda ekli olan bir özellik ve yengeç haritası vermekte hala bunun süresini uzun tutamamak diğer oyuncuların problemi değil. Eğer gerçekten ihtiyacınızın olduğunu düşünüyorsanız ayda 2 değil günde 10 tane bitirirsiniz. İnci atarsınız elitle vurursunuz oyunda gemi özellikleri inciden de, gülleden de çok daha değerli. Her süresi uzun olana bot demek yakışmaz ben 3 sene ara verip döndüm oyuna döneli 7 ay civarı oldu döndüğümde 1-2 gün içinde dp ve nimeti çıkardım süresi iç bitmedi en kısa darbem 1.5 sene nimetim 6-7 ay. Ben bunu yaparken kazana ne kadar inci attığımı da bilmiyorum özele ne kadar gülle attığımı da. Bazen adımı siz atmalısınız hayatın hiçbir yerinde kimse ama sizin zamanınız yok deyip zamanla yapabileceğiniz şeyleri size hediye etmeyecek.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.