Favoriler Bölümü Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 14 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

Favori gemilerin bulunduğu kısım aşırı büyük.Kısa süre önce hem yatay hemde dikey olarak küçültme yapılırken şuan yatay olarak küçültemiyorum.Bu kısmı ben sağ tarafta ayarlara yakın bölüme sabitliyorum ve açtığımda küçük haritanın üstüne geliyor.(küçük harita tam köşede değil harita oyunundan dolayı.)Bu sebeble favori kısmını istediğimiz boyutta küçükmek istiyorum.Ben gemileri görsem yeter.Ayrıyeten gemileri isim sırasına ve özel sıraya göre yerleştiriyor.Bunu kendi istek ve önem sıramıza göre yerleştirsek daha güzel olur.

2. YUSUFF

YUSUFF User

Kesinlikle katılıyorum bende bildirmiştim bu konuyu ama birşey çıkmadı inşallah dikkate alınır

3. Brutal28

Brutal28 User

+1

4. Aynen şöyle yararlandığımız şeyleri bozuyorlar ya deli oluyorum. Ama dönmez ya eski haline tekrar :)