Farklı IP den Girildiği için Ban?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve LeGeNdArY tarafından 5 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LeGeNdArY

LeGeNdArY User

Merhaba Forum Adminleri,

Farklı IP lerden girildiği için BAN atılabilirmi? Böyle bir durum sözkonusu olabilir mi?. Örneğin oyunu evde oynuyorum, işyerinde oynuyorum ve şehir dışına çıktığımda da internet cafeden oynuyorum. Bu durumdan dolayı gemiye ban atılır mı? Kurallarda böyle birşey sözkonusumudur? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

İyi Çlışmalar

2. Eger Bahsedılen Yerlerden Bırınde Kural ıhlalı yahut hıle yapılmış ıse ban atılabılır sozkonusu degıl ıse Ban atılması ıcın bır sebeb yok.

3. LeGeNdArY

LeGeNdArY User

Gemide hiçbir hile kullanılmadı ve bu gemilerde sadece bokor için 200 bokor atılıyor. Ayda 600 TL gibi bir para harcanıyor bir gemi için ve support adminlerine ban nedeni sorulduğunda verilen cevap sadece farklı IP lerden giriş olduğu. ikinci bir cevap verme gereği duymuyorlar ve bundan sonra sorularınıza cevao verilemeyecektir diyerek basit ve sıradan bir cevap veriliyor

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

supporta yazıp sorunuz

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Genel işletim kurallarında hesap paylaşımının yasak olduğu yazmaktadır. Dolayısıyla ban cezası verilebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.