Destek Facebook İle Oyuna Giriş

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ValiBey_FRM tarafından 22 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar,
    Oyuna facebook ile giriş yapıyorum. Hesabım tam 9 yıllık full + full çok para yatırdım oyuna...

Fakat şöyle birşey var Ben hesabımı bundan 4-5 yıl önce faceobok bağlamıştım. Oyuna Uzun süredir hep facebook hesabım ile giriyorum. Artık kullanıcı adı şifreyle giriş yapmak istiyorum fakat kullanıcı adımı biliyorum şifremi bilmiyorum. Şifremi sıfırlamak için talepte bulunuyorum. mail adresime gidiyor şifre değiştirme isteği bende mail adresimin şifresini bilmiyorum. Bu yüzden hesabımın şifresini değiştiremiyorum. Bana bu konuda yardımcı olacak kişi var mı ?

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Mail adresinizin şifresini kurtarmak için 'şifremi unuttum' talebinde bulundunuz mu ?

İyi Oyunlar.

ValiBey_FRM bunu beğendi.

3. Evet ama malesef sıfırlamayamadım çünkü telefon numramı değiştirdim ve kurtatma mailinide bilmiyorum.

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Support ekibimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.